tiistai 29. joulukuuta 2015

Uusia kosmetiikkatuotteita

Heippa! Ihanaa tulla taas postaamaan, vaikka toissapäivänä viimeksi postasin tuntuu se siltä, että ei olisi ainakaan viikkoon postannut. Tänään ajattelin pitkästä aikaan esitellä teille mun uusia ihanuuksia nimittäin kosmetiikkatuotteita.

Ihan ekana esittelen eilen ostamani tuotteen nimittäin Baby lipsin 'alustusvoiteen'. En muista sitä juuri oikeaa sanaa tälle alustusvoiteelle, mutta tämän tarkoitus on häivyttää ihohuokosia ja saada tällä tavoin tasaisempi meikkipohja. Hintaa tällä voiteella oli 7,90 ja suoraan sanottuna näin yhden käyttökerran jälkeen jo voin todeta, että en taida ostaa tuotetta toista kertaa. En huomannut juurikaan eroa entiseen meikkipohjaan, mutta ehkä useamman käyttökerran jälkeen silmä näkee jotain muutosta.

67d

Seuraavat tuotteet ovat Ebaysta tilattuja ja olen ollut kaikkiin erittäin tyytyväinen. Ihan ekana nostan esille korostus/varjostuspaletin. En ole koskaan ennen varjostuksia ja korostuksia tehnyt, joten tämän paletin käyttöä tulee harjoitella vielä pitkään ennen kuin voin olla täysin tyytyväinen meikkiini. Katselin yöllä monta tuntia 'kokeneiden' meikkaajien videoita, joissa he tekevät varjostukset ja korostukset. Näiden tietojen avulla osaan ehkä itsekin jatkossa tehdä varjostuksia kasvoihini. Mutta itse palettiin olen todella tyytyväinen. Värit vastasivat odotuksiani ja värit ovat oikein helposti levittyvää. Hintaa tällä paletilla oli muistaakseni jotain parin euron luokkaa.

67

67a

Sitten vuorossa kauan haaveilemani kulmakynä. Varmaan viimeiset puoli vuotta olen piirtänyt kulmani noin kolmen sentin tyngällä kulmakynällä, jota en enää uskaltanut juurikaan teroittaa, koska pelkäsin terän loppuvan. Odotin kovasti Ebaysta tilaamaani kulmakynää, että saisin vihdoin piirrettyä kulmat tarkasti. Lopulta kun kynä tuli ja pääsin sitä tänään kokeilemaan olen ollut erittäin tyytyväinen kynään. Terä on ohut ja erittäin terävä, jolla saa kulmat helposti piirrettyä. Väri on helposti häivytettävää, joten kulmien rajat eivät jää tyhmästi näkyviin. Kynän toisessa päässä on harja, jolla saa kulmakarvat oivasti ojennukseen. Tähän asti olen kulmani harjannut vanhan ripsivärinharjalla harjaten. Kaiken lisäksi kynälle on ihanat 'leopardikuoret' mukana ja näin kynän terä ei pääse katkeilemaan ja kulumaan muiden meikkien seassa. Ihana, ihana tuote!

67f

Tilasin Ebaysta myös huultenrajauskynän, joka tuli esille jo muutama postausta takaperin olleessa meikkivideossa. Kynän sävy on todella nude, mutta itsellä on sen verran punaiset huulet, että kynä näkyy ihan hyvin. Aluksi kynästä ei lähtenyt juurikaan väriä kun oli niin uusi, mutta nyt käyttökertojen lisääntyessä terä on pehmennyt ja oikea sävy on tullut esille. 

67h

Loppuun vielä meikkipussi ja siveltimet, jotka on myös Ebaysta tilattu. Molemmat tuotteet on tulleet esille aijemmissakin postauksissa, mutta ajattelin esitellä ne paremmin vielä tässä postauksessa. Molempiin tuotteisiin oon tykästynyt ihan täysin. Tuo meikkipussi on mun rakkaus. Tykkään niin paljon, kun siveltimille on oma paikka, eikä niitä tarvitse laittaa meikkien sekaan sotkeentumaan. Siveltimiä on yhteensä 12 taino oli, sillä hukkasin jo yhden. Kaikille siveltimille en edes keksi käyttöä. 


09

Oletteko te tilanneet Ebaysta kosmetiikkaa? Mitä olette pitäneet tilaamistanne tuotteista?

22 kommenttia:

  1. En oo tiannut, vois kyllä tilata joskus! kivoja jutskia :)

    VastaaPoista
  2. Tuo ensimmäinen on meikinpohjustusvoide ja kannattaa pohjustaa huulet meikkivoiteella ja laittaa hieman irtopuuteria päälle niin huultenrajauskynän sävy tulee kunnolla esille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pohjustusvoide.. sehän se olikin :D Kiitos vinkistä, pitääpäs kokeilla joskus! Tällä hetkellä kun en irtopuuteria omista!

      Poista
  3. mä en oo tainnut tilata koskaan yhtään mitään ebaysta :o noi tuotteet kyllä vaikuttaa ihan tilaamisen arvoisilta, joten kai sitä voisi kokeilla! :)

    http://powwerful.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkään en itse näitä tilannut, vaan kaverini tilasi nämä mulle ja maksoin sitten hälle. En ole uskaltanut omia tunnuksia sinne tehdä, mutta tuotteet siellä ovat kyllä todella hyviä ja halpoja! :)

      Poista
  4. Kiva postaus. Ite en oo tilannu koskaan mitään ebaysta, mutta oon aikonu tilata jo pari kertaa :D

    http://senjamavie.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  5. tosi kiva postaus! Ja sulla on muutenkin ihana blogi, sait musta uuden lukijan!:)

    http://mywayjenna.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  6. Mäkään en oo vielä uskaltanut Ebaysta tilailla haha :D Mutta hyvältä näyttää kuitenkin! Ja ihana sun uusi ulkoasu täällä! Tosi suloinen ja kaikki mätsää hyvin, mutta ilme kuitenkin selkeä :) Tosi kiva!

    http://m-stay-fresh.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kyllä kokeilla! Kiitos ihanasta kommentista, piristi tylsää iltaa <3

      Poista
  7. Tuon voiteen nimi taitaa olla meikinpohjustusvoide :) Harmi, että tuo Baby Skin-voide on niin monen mielestä pettymys, kun taas monet pitää niistä saman merkin huulirasvoista...
    Toi varjostus-korostus-paletti vaikuttaa ihan mahtavalta! Mun täytyy varmaan itsekin hommata tuollainen :)

    http://riikkamaria.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse kyllä pidän Baby lipsin huulirasvoista, mutta tuo voide oli kyllä pettymys. Mutta tuo varjostuspaletti on kyllä ihana, helppo levittää kasvoille ja sävyjä saa hyvin häivyteltyä! :)

      Poista
  8. En itse ole Ebaysta uskaltanut mitään kosmetiikkaa tilata, oon varmaan lukenut vähän liikaa kaikkia kauhutarinoita halppiskosmetiikasta... :D Mutta tosi hyviltä kyllä vaikuttaa nuo sinun tilaamasi tuotteet! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, itse en ole onneksi oikein mitään negatiivista kuullut niin uskalsin kokeilla ja tuotteet totesin kyllä tosi hyviksi!

      Poista
  9. Mäkään en ole Ebaysta ostellut mitään, vaikka monta kertaa onkin kaikkea kiinnostavaa tullut vastaan! Mutta noi sun tilaamat jutut kuulostaa kyllä tosi hyviltä. :) Ihana ulkoasu tällä sun blogilla!

    http://sunheavenn.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Olen ollut kyllä todella tyytyväinen noihin :)

      Poista
  10. Kivoja kosmetiikkatuotteita, mutta ennenkaikkea haluan kehua näitä kuvia! Tykkään tuosta kuvaustaustasta ja näiden kuvien raikkaudesta ja laadukkuudesta! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon <3 Olen yrittänyt tsempata kuvien laadukkuuden suhteen viime aikoina :)

      Poista
  11. Tosi kiva postaus, on aina kiva lukea toisten mielipiteitä kosmetiikkatuotteista! Itse oon ehkä kerran tilannu ebaysta, kun noin pari viikkoa sitten tilasin LA Girl HD concealerin, jota voin suositella! Sitä on vissiin vertailtu MACin johonki concealeriin. :--D

    http://olderthanyesterday.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Pitääpäs käydä kurkkimassa tuota sinun tilaamasi tuotetta! :)

      Poista