torstai 24. joulukuuta 2015

Luukku 24 - Jouluaattoni

Ihanaa, ihanaa joulua ihan jokaiselle! <3 Vihdoin koitti joulukalenterin viimeinen luukku ja oon oikeasti ihan sairaan iloinen siitä. Tätä kalenteria on ollut kiva toteuttaa, mutta välillä postausten julkaisemisesta tuli hirveä stressi päälle, joten nyt on ihanaa kun saa taas jatkaa sitä omaa postaustahtia, eikä ole velvoitettu postaamaan jokainen päivä. Vikaan luukkuun ajattelin jakaa teille pienen palan mun jouluaatosta. Vielä kerran, mitä ihaninta joulua kaikille <3!

Mun aamu alkoi rennolla makoilulla sängyssä. Nousin ylös ja kipitin alakertaan katsomaan lastenohjelmia. Sopivasti tulikin Joulupukin kuumalinja televisiosta ja jäin katsomaan sitä. Katsoin televisiota monta tuntia putkeen, ennen kuin aloin meikkaamaan ja vaihtamaan vaatteita. Laittautumisen jälkeen päätin käydä kuvailemassa ulkona, sillä ulkona oli niin kaunis sää. Saatiin sittenkin valkea joulu <3 Isosiskotkin tulivat meille, höpöteltiin ja vaihdettiin kuulumisia. Katselin Täykkäreitäkin päivän mittaan parin jakson verran. Haha, olen siihen sarjaan niin koukussa, että en voi edes jouluna olla katsomatta niitä.

0

0000

000000

00

001

045

0024

0123

003

Kävin sytyttämässä hämärän tullen ulkoroihut. Vein ulos kynttilät poisnukkuneiden lemmikeidemme muistoksi. Olisin tahtonut käydä myös hautausmaalla, mutta äiti oli jo heti aamusta käynyt viemässä kynttilät niin kukaan ei lähtenyt enää kanssani sinne. Avasin pari lahjaa, jotka sain ystävältäni, mummultani ja Juusolta. Syötiin hyvin ja herkuteltiin, vietettiin täysin perinteinen joulu. Loppuilta meni vain telkkaria katsellessa ja ruokaa sulatellessa. Nyt jaksaa kinkun voimalla vähän aikaa. 

009

002

0007

Siinä lyhykäisyydessään mun joulu. Tänä vuonna äiti ei enää ostanut lahjoja vaan sain vähän rahaa, kun olin siivousapuna. Sain kuitenkin onnekseni pari avattavaa pakettia mummulta, Lauralta, Juusolta, ja Juuson vanhemmilta. Ei siis täysin lahjaton joulu! Oikein kiva joulu silti, vaikka joulufiilistä ei ollut yhtään. Ei edes tuntunut, että on joulu. Hyvillä mielin silti kohti ensi vuotta ja seuraavaa joulua.

0008

10 kommenttia:

  1. Tykkään paljon tosta bannerista! Tää oli myös kiva postaus, tykkään noista lumikuvista :)

    VastaaPoista
  2. Ihana postaus, mahtavia kuvia!

    http://jjjbloggaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Tosi kiva postaus! Kiva, että sinne tuli lunta, tänne pitäisi sataa vasta lähipäivinä :(
    http://sanjaamanda.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos! Täällä oli lunta ainoastaan aaton ajan, heti seuraavana päivänä alkoi satamaan vettä ja lumet suli :/

      Poista
  4. Eikä, meillä ei ainakaan ollut yhtään lunta aattona! :( Kateeksi pistää kun katsoo noita kuvia, haha. Ei muuten mustakaan tuntunut yhtään joululta, ei ole tuntunut moneen vuoteen enää... Mitä sait lahjaksi, muuta kuin sitä rahaa? :)

    http://kauneudenilluusio.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei itsestäkään joulu ole tuntunut enää paljoa miltään pariin vuoteen. Tänä jouluna tuntui kyllä silti kaikista vähiten. Perheeltäni en saanut mitään lahjoja, mutta mm. poikaystävältäni sain korvakorut, neuletakin, korurasian, suklaata ja elokuvan! :)

      Poista
  5. Kiva postaus ja ihana ulkoasu :)

    http://senjamavie.blogspot.fi/

    VastaaPoista