torstai 3. joulukuuta 2015

Luukku 3 - DIY joulukoriste

Kolmannen luukun takaa paljastuu mun eka DIY-postaus. Sain tän postauksen idean yhdestä toisesta blogista, jonka nimeä en enää harmikseni muista. Mun mielestä tää oli aivan ihana idea, joten päätin toteuttaa. Ohje ja itse koristeen tekokin on varsin simppeliä.

Tämän roikkuvan joulutähden tekoon tarvitset vain: Tyhjiä vessapaperirullia, jotain peittävää väriä/maalia. Mitä näitä kaikkia sormivärejä ja muita maaleja on TAI vaihtoehtoisesti glitterliimaa, sekä tarvitset myös sakset, normaalia liimaa ja lankaa.

6

Jos käytössäsi on näitä valkoisia vessapaperirullia, ei sinun tarvitse erikseen alkaa maalaamaan rullia. Jos taas käytät ruskeita rullia, on suositeltavaa maalata rullat valkoiseksi ennen varsinaisen työn aloittamista.

Ekana leikkaa vessapaperirulla viiteen osaan. Yhdestä vessapaperirullasta tulee siis viisi osaa, joista kootaan itse tähti. Muotoile palat soikeiksi, suunnilleen tähden sakaran mallisiksi. Vaikea selittää, minkä mallisia niiden tulee olla, joten katso kuvaa alta.

66

Sitten vain levitä sormilla palojen pintaan valitsemaasi väriä. Anna kuivua hyvin. Kun palat ovat kuivuneet liimaa palat kulmistaan yhteen tähden muotoon. Anna jälleen liiman kuivua. Lopuksi pujota naru jonkin sakaran läpi ja lopuksi ripusta tähti koristamaan ikkunaasi. Kauniita ja simppeleitä joulukoristeita kädenkäänteessä! :) 

99

Kuvassa tähti näyttää aika mitättömältä, mutta oikeasti se on todella nätti koriste ikkunassa jouluvalojen kera! Aijon tehdä näitä kyllä roppakaupalla lisää meidän talon ikkunoihin! :)

6 kommenttia:

  1. Sulla on aivan ihana blogi ja ihania kuvia :3
    Oon ettiny kaikenlaisia diy juttuja joilla voisin sisustaa huoneeni vähän jouluisemmaksi ja tässä löytyi yksi, jonka ansoista sain hyvän idean huoneen tunnelman muuttamisen vuoden aikaan sopivaksi.

    http://paula-thewolf.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos ihana <3 Tää oli kyllä tosi kiva ja simppeli diy koriste :)

      Poista
  2. Ihana koriste! Kiva blogi sulla, tykkään kun sulla oli myös videoa tuolla yhdessä postauksessa :)

    turkoosivadelma.blogspot.fi

    VastaaPoista
  3. Kiva idea, mua vaan kyl rupeis häirii ku tuo teksti näyttää näkyvän tuon kimalteen alta... :D

    http://matildanieminenmusic.blogspot.se/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itseäkin vähän häiritsee, mutta tuon glitterliiman sijaan kannattaisikin ensin maalata pinta valkoisella ja sitten vasta laitaa tuota gliteriä päälle niin ei näkyisi läpi.. :D

      Poista