perjantai 11. joulukuuta 2015

Luukku 11 - Top 5 joulusuklaat

Yhdennentoista luukun takaa paljastuu minun mieleiseni joulusuklaat! Näitä suklaita ei tule oikeastaan muuta kuin jouluna syötyä ja siksi ne ovatkin ehdottomia herkkuja aina joulun aikaan!

Ehdoton joulun suosikkisuklaa on Juhlapöydän konvehdit! Ne on niin taivaallisen hyviä, että yhden konvehtirasian hotkaisee silmänräpäyksessä. En oikeasti ole koskaan törmännyt yhtä taivaallisiin konvehteihin! <3
Toisena suosikkina on Brunberkin tryffelisuklaat! Ollaan äidin kanssa näihin aivan hulluina ja voitaisiin syödä näitä taukoamatta. Oikeasti ihan parasta joulusuklaata konvehtien lisäksi <3






Geishaa ei tule syötyä oikeastaan milloinkaan muulloin kuin jouluna. Jouluisin Geisha maistuu tuplasti paremmalta kuin normaalisti. Aivan pakollinen joulusuklaa meidän kotona.

Julia suklaatakaan en syö muulloin kuin jouluisin. Mummuni ostaan Julia suklaata minulle jokainen joulu, enkä koskaan kyllästy siihen. Julia suklaat ovat niin ihania ja varsinkin marmeladin ystävien ykkösherkkuja ovat nämä!

Vikana suosikkina sitten Maraboun symphony suklaat.  Maraboun suklaa yleisestikin on ihan sairaan hyvää ja konvehteina tämä suklaa on jotain ihan täydellistä. Näitä suklaita ei kuitenkaan tule joka joulu syötyä, vähän harvinaisempaa herkkua! :)

Mitkä ovat teidän top 5 suklaat jouluna?

2 kommenttia:

  1. Enpäs ookkaan aijemmin törmännyt tälläiseen suklaapostaukseen, ihan loistavan herkullinen idea! Mun top 5 kuuluu ehdottomasti nuo Julia -suklaat, koska myös oma nimi on Julia! x)

    http://viiskyttieta.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Oi en ookaan noita Brunbergin suklaita maistanu koskaan! : o Kiva postausidea tää!

    VastaaPoista