keskiviikko 16. joulukuuta 2015

Luukku 16 - Lahjaideat tytöille ja pojille

Moikka! Kuudennentoista luukun takaa paljastuu lahjapostaus, jossa vinkkejä mitä ostaa tyttö- tai poikaystävälle. Tämä postaus tulee ehkä hieman myöhäisessä vaiheessa, sillä jouluaatto on jo ensi viikolla ja monet ovat varmasti jo lahjat ostaneet, mutta tässä apu sille, joka vielä paniikissa pähkäilee lahjojen kanssa. Passaavathan nämä lahjat toki muillekkin kuin seurustelukumppaneille!

Aina ajattelee, että tytöille on niin helppo ostaa lahjoja. Tytöille on niin paljon erilaista valikoimaa ja kategoriaa mistä valita, mutta pojille sen sijaan lahjan ostaminen onkin hieman hankalampi homma.
Juusolle on ihan hirveän vaikeaa ostaa lahjaa, koska hän ei harrasta mitään, ei pelaa esimerkiksi pleikkarilla tai koneella mitään tai ole muutenkaan kiinnostunut oikein mistään sellaisesta mistä voisi lahjan keksiä. Mopothan on se juttu, mutta en todellakaan tiedä mitä mopoon liittyvää voisin ostaa. Tässä kuitenkin teille muille vähän apuja, mitä yleisesti voisi pojalle taikka tytölle ostaa!

Tytöt on onnensa kukkuloilla jos poika/tyttö ostaa hänelle meikkejä! Niihin kuluu itsellä niin paljon rahaa, että ei voi olla ihanampaa kuin se, että joku ostaa niitä hänelle eikä hänen itse tarvitse niitä vähään aikaan ostaa. Pojan voi toki olla hankalempaa ostaa meikkejä tytölle, kun ei välttämättä tiedä esimerkiksi sävyjä ja merkkejä mistä tyttö pitää. Kaikki suklaat, herkut ja ihanat tuoksukynttilätkin ovat mieluinen lahja tytölle <3 

etenmnmn


Täällä meillä päin pojat harvemmin pukeutuvat ns. muodin mukaan. Siksi tuntui niin vaikealta laittaa kollaasiinkaan mitään nahkahanskoja ja kaulahuiveja. En ole eläissäni nähnyt tämän perän pojilla edes rannekelloa. Ajattelin enimmäkseen sellaisia lahjaideoita, jotka soveltuvat kuitenkin melkein kaikille. Toki niille jotka eivät pelaa jääkiekkoa on nuo hanskat hieman turha lahja.


etemmnmn
Vuodessa ehtii olla monta päivää jolloin lahjoja tulee ostaa, joten jouluna tuntuu aina siltä, että vuoden aikana on ostanut jo lähes kaikkea sille samalla henkilölle. Meilläkin Juuson kanssa on kolme 'juhlaa', synttärit, vuosipäivä ja joulu. Jokaisella kerralla pitäisi keksiä jotain erilaista. Kuitenkin aina tulee ostettua näitä perusjuttuja; hajuvettä, boksereita, vaatteita ja suklaata. :D

Mitä te olette ostanee kumppaneillenne/ystäville/sisaruksille joululahjaksi? 

12 kommenttia:

  1. hyödyllinen postaus! Jaja oon ostanu hajuveden ja konvehtirasian poikaystävälleni, ja kavereille muuta:)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että pidit! Poikaystäväsi pitää varmasti ostamistasi lahjoista!

      Poista
  2. Kivoja vinkkejä. :) Itse ostin poikaystävälle hajuveden :) Itselleni haluasin meikkejä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Itse ostin viimme vuonna juurikin tuon Policen hajuveden poikaystävälleni ja hän piti siitä kyllä kovasti! :)

      Poista
  3. Tosi kivoja vinkkejä! :) Näistä oli paljon apua, ite en oo ostanut vasta kuin pari lahjaa :D
    fashionsituation.blogspot.com

    VastaaPoista
  4. Kivoja vinkkejä ja hyvin toteutettu postaus :)

    http://senjamavie.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  5. Kivoja vinkkejä! Suklaaa osuu varmasti nappiin kaikille! :D
    http://sanjaamanda.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mulle suklaa on ainakin joka kerta osuva lahja :D

      Poista
  6. Hahah, änäri on meidän huushollissa ainakin pakollinen joka joulu. Herra tietää jo ettei sitä itse osta vaan saa sen lahjaksi joka vuosi :D

    <3: Jasmin N | littlethingswithjassy.blogspot.fi

    VastaaPoista