sunnuntai 13. joulukuuta 2015

Luukku 13 - Piparit tuovat joulun

Piparien leipominen on heti niin joulun merkki! Kun se ihana tuoksu leijailee keittiössä alkaa väkisin hyräilemään joululauluja ja jännittämään joulun tuloa. Piparit vain kuuluvat jouluun. Jos pipareita söisi kesällä, ei todellakaan tuntuisi normaalia keksiä kummallisemmalta. Piparit ovat ainoastaan joulun herkkuja. Leivoskelin vähän pipareita eräs päivä ja tahdoin tehdä niistä ihan oman luukun.

33

Tahtoisin jokin päivä ennen joulua leipoa ihan itse valmistamasta taikinasta pipareita, sekä koristella ne jotenkin. Meillä kotona ei koskaan ruukata koristella pipareita mitenkään. Olisihan se joskus saada vaihtelua kaupan valmistaikinoihin ja tylsiin ruskeisiin pipareihin.

333

33334

Leivoin oikein isoilla muoteilla pipareita pakkaseen odottamaan joulua ja itseasiassa olen kaikki suurimmat piparit jo syönyt pakastimesta makean nälkään :D.. Jäljellä on vain muutama pieni tähti ja sydän. Heh, mitähän äiti tuumaa, kun jouluna alkaa etsimään pipareita pakkasesta ja vastaan tuleekin vain muutama hassu piparkakku.

33337

3335

Vasta paistetut piparit kylmän maidon kanssa ovat ehkä ihaninta maailmassa <3 Oletteko te sitä mieltä, että piparkakut kuuluvat ainoastaan jouluun?

3 kommenttia:

  1. Heh, samaa mieltä vaan joulun juttuja:)

    VastaaPoista
  2. nam pipareita <3! Pitääpä itekkin tehdä niitä ensi viikolla :)!

    fashionsituation.blogspot.com

    VastaaPoista
  3. Nyt alkoi tekee mieli pipareita! Ihanan näköisiä leivoit <3
    http://loikkivat.blogspot.fi/?

    VastaaPoista