sunnuntai 27. joulukuuta 2015

Ei niin vakava meikkivideo

Moikka! Nyt vihdoin tulee joulukalenterin jälkeistä postausta! Olisin tahtonut postata jo heti aaton jälkeen, mutta olin Juuson luona pari päivää niin postailu varsin unohtui. Tänään sain herättyäni idean uuteen postaukseen ja ehdotin tätä Juusolle. Oli ihana kuvata video, joka ei ole niin vakava. Uniset hiukset, meikittömät kasvot ja kaiken kukkuraksi hauska aihe. Eihän elämän ja blogaamisen tarvitse olla aina niin vakavaa. 
Nykyään blogit ja blogaajat ovat niin teennäisiä. Postaukset täytyy olla täysin huoliteltuja. Täydellisiä kuvia, pitkään suunniteltuja videoita. Blogaaja itse näyttää blogimaailmaan vain parhaat puolensa. Itse en koe blogaamistani teennäiseksi. Kehtaan julkaista teille videoita, joita en ole ennen kuvaamista käynyt päässäni läpi saatika harjoitellut. Olen vain ottanut kameran käteen ja kuvannut mitä sylki suuhun tuo. Tätä videota tehdessäni en välittänyt, vaikka näytin suorastaan räjähtäneeltä. Se, että uskallan näyttää blogimaailmaan ja lukijoille ne vähemmän viehättävät puoleni on mielestäni suotavaa kaikille muillekkin blogaajille. Rakastan olla sellainen kun olen ja rakastan postata juuri tähän, minun luomaani blogiin, jossa ei ole mitään ylimääräistä hienostelua ja todellisuuden sensurointia.
Nykyään melkeimpä ainoat ihmisiä kiinnostavat blogit ovat muotiblogeja, joissa ei ole mitään muuta sisältöä kuin kaunis kirjoittaja ja päivittäiset uudet meikit ja vaatteet. Jokainen toki postaa asiosta mistä tahtoo, mutta minua ei juurikaan sellaiset blogit nappaa. 
 Haha, tarkoitukseni oli vain jakaa tämä 'Ei niin vakava meikkivideo' teille ja kertoa siitä muutamalla sanalla. Toisin kävi. Tahdoin kertoa teille ajatukseni, jotka ovat velloneet päässäni kauan. Harvoissa blogeissa enää näkyy mitään meikitöntä ja aitoa tai tämänkaltaisia videoita ja postauksia. 
Toivottavasti teillä on yhtä mukavaa videon parissa, kuin minulla ja Juusolla oli. 


Jättäkää kommenttikenttään teidän ajatuksianne videosta ja ylläolevan tekstin aiheesta!

10 kommenttia:

  1. Ihana idea ja teksti, ten points! :-D <3

    VastaaPoista
  2. Tosi jännä idea tehä tollane ! Kiva blogi :)

    http://jjjbloggaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, vähän tuulesta temmattu, mutta olen samanlaisia videoita nähnyt muissakin blogeissa ;) Kiitos!

      Poista
  3. Haha, hauska video! :D Sä kirjoitat tosi hyvin, ja pysyn samaistua tohon tekstiin melkeinpä täysin. Mä selailenkin vähän edellisiä postauksia, jos vaikka liittyisin lukijaksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos ihanasta kommentista <3 Tervetuloa lukemaan, jos vaan blogi silmää miellyttää!

      Poista
  4. Hyvä idea sulla tässä. Video oli kyllä tosi hyvä! :D

    VastaaPoista
  5. hahah tää oli hauska ! :D Sulla on kyllä hyviä mielipiteitä ja uskallat tuoda niitä esille peukut siitä ! :)

    VastaaPoista