keskiviikko 28. lokakuuta 2015

Kirpputorin aarteita

Ihanaa keskiviikkoa! Mulla on tänään ollut hyvä päivä! Keskiviikot on oikeasti aika kivoja päiviä. Viikonloppuun on enää pari hassua päivää ja maanantai on takana päin. Erityisen tästä keskiviikosta teki kirpparit, jälleen kerran. Kävin lataamassa mun salikortin ja rahasta jäi vähän yli. Päätin polkaista läheiselle kirpparille, jossa en ollut käynyt pitkään aikaan. Löysin sieltä kauan haluamani pitkän neuletakin, joka oli alunperin Gina tricotilta ja ihanan vaaleanpunaisen pitsipeplumtopin, joka oli myös Ginalta. Neule maksoi vain neljä euroa ja olen pitkään haaveillut pitkästä neuletakista. Neule ylettyi minua sääreen saakka ja se on vaan niin ihana päällä. Napit kiinni neule tosin näyttää aivan makkarankuorelta, mutta napit auki neule on todella sievä. Toppi maksoi vain euron ja rakastan ensinnäkin vaaleanpunaista ja pitsiä, joten toppi oli aivan pakko ostaa. 
Omistan jo itseasiassa melkein samanlaisen peplumin ennestään, mutta vanha peplum on musta ja selässä on vetoketju. Peplumpaidat ovat kovasti minun mieleeni, joten tämä löytö oli oikein tervetullut vaatekaappiini <3

Kipaisin myös toisella kirpparilla, ennen kuin rahat loppui ja lähdin kotiin. Sieltä löysin myöskin alunperin Gina tricotilta ostetun neuletakin. Takki on värirltään oikein haalean beige ja rakastuin siihen ensisilmäyksellä. Olen myöskin halunnut neuletakkia, jossa on edessä taskut ja nyt sellaisen löysin. Juuri sellaisen josta olen aina haaveillut! Hintaa tällä rakkaudella oli VAIN 2,50e. 
Vaatteiden kuvaaminen oli taas yksi harmaa hius päässäni, eikä kuvista saanut kunnollisia millään. Pitkästä neuleesta, en saanut millään hyvää kuvaa, mutta jospas saisitte noista parista kuvasta vähän suuntaa antavaa ajatusta, millainen neuletakki oikeasti on.
Kuvien laatu on jälleen järkyttävä, sillä ilma oli taas hämärään päin kun kuvat kävin räpsimässä ja blogger vielä kaiken kukkuraksi syö laatua. Inhoan kun kuvat menevät huonolaatuisiksi. Yritin opetella käyttämään Flickriä, että jos oppisin lisäämään kuvat blogiin sitä kautta, mutta epätoivoiseksi yritykseksi jäi oppiminen. Aivan liian hankalaa minun aivoille. Nyt kuitenkin toivotan jokaiselle oikein kivaa viikkoa!








10 kommenttia:

  1. Oii, tosi kivoja kirppisloytoja! Tykkaan etenkin tosta tummanharmaasta neuletakista - ja tosta pitsitopista, jollaisen omistan itsekkin. Pitaisi itekkin varmaan lahtea kiertelemaan kirppiksia.

    katiannausa.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti, itsekkin tykkään noista kaikista tosi kovasti <3

      Poista
  2. Ihania löytöjä sulla :)

    http://iinaemiliasd.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Kivoja löytöjä, ja kirppikset on ihan parhaita:)
    Terkuin http://harrietjulia.blogspot.fi

    VastaaPoista
  4. Oi, mä tykkään kirppispostauksista ihan hirveesti! Jos voisin valita, niin kiertelisin aina mieluiten kirppikset läpi, kun tavalliset kaupat :)

    http://shopordiee.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirppispostaukset on kyllä tosi kivoja selattavia, itsekkin kyllä suosin kirppareita, halvalla hyvää :)

      Poista
  5. Oijoi, nuo neuleet näyttää todella mukavilta! Tykkäääään :3

    http://maailmanrannikoilta.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih itse myös pidän noista neuleista tosi kovasti <3

      Poista