maanantai 12. lokakuuta 2015

Must have!

Moikka ja kivaa maanantaita! Ajattelin tehdä postauksen mun tän syksyn must have-vaatteista.




Jos lähdetään yläriviltä niin sinne laitoin neuleita ja yhden super ihanan topin. Olen ihan hulluna kaikkien neuleiden ja neuletakkien perään. Omistan itse tällä hetkellä vain pari neuletakkia ja tahdon niitä niin paljon lisää! Rakastan kietoutua niihin ja lämmitellä niiden sisässä. Kaiken lisäksi neutraalin värisiä neuleita on helppo yhdistellä muihin vaatteisiin ja saa kivoja asukokonaisuuksia. 

Olen pitkään tahtonut myös tuollaisen topin kuin ylärivillä, Vaikka se eroaakin normaalista topista pelkällä korkealla kauluksella iskee se silti minuun täydellisesti.

En omista kuin yhdet mustat farkut ja nekin ovat jotkin aikansa eläneet kaverilta saadut farkut. Nyt olisin niin kipeästi uusien mustien farkkujen tarpeessa ja tuollaiset vetoketjuilla tuunatut farkut on aivan ihanat! Aivan pakko saada.

Farkkujen viereinen tanktop menikin eilen tilaukseen, oli vain aivan pakko saada sellainen. Iskin silmäni heti tuohon toppiin kun sen ensimmäisen kertaa yhdellä blogaajalla päällä näin ja päätin, että tuollaisen minäkin ostan. Olisin tahtonut joko valkoisen tai mustan, mutta tietenkin kaikki koot olivat niistä menneet, joten tyydyin tuohon raidalliseen. On tuokin kyllä kiva! Saa vain nähdä kuinka tuo toppi tulee istumaan päälleni, sillä mielestäni tuo paita on enemmänkin iso rintaisten toppi. :D

Olen pitkään haaveillut myös uudesta ihanasta huivista, mutta sitäkään en ole saanut aikaiseksi ostettua. Viiletän aina kurkku paljaana menemään ja sitten aina on kurkku kipeä ja flunssa. Huivin saisi helposti kietaistua kaulaan lämmikkeeksi. Ja onhan huivit myös muihin vaatteisiin yhdistettynä sairaan kivan näköisiä!
Viimeisen kuvan paita iski minuun myös ihan kympillä. Rakastan kukkakuviota, ja tuo paita olisi hyvä ympäri vuoden. Toki talvella vähän kylmä, mutta tuohonkin saisi helposti yhdistettyä neuleita ja neuletakkeja. 

Tälläinen postaus tällä kertaa! Mitä mieltä olitte? :) Mitkäs on teidän must have-vaatteet tälle syksyä?

5 kommenttia:

  1. Tosi hyvä tekstin idea ja sun blogin ulkoasu on tosi nätti ja yksinkertanen! :)

    www.dreamerprofessional.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Oijjoi ihana tuo raidallinen nyöritoppi!! :-) ja tuo harmaa paita nyöreillä! Mistä nuo on?

    http://matildanieminenmusic.blogspot.se/

    VastaaPoista
  3. Ai että kyllä tuo harmaa on tän syksyn väri! Tein itsekin tuossa vähän aika sitten oman must have-postaukseni! :)

    http://low-leveladult.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. Hah, huomasin paljon samoja juttuja omalla toivelistalla.. Tuo vasemman ylänurkan neuletakki on ihana, ostin samanlaisen pari viikkoa sitten (: Ja tosi kiva kans toi korkee kauluksinen toppi!
    classyschoolgirl.blogspot.fi

    VastaaPoista