perjantai 16. lokakuuta 2015

Perjantain päivänpiristäjät

Moikka ihanuudet! Mulla on ollut niin ihana perjantai, että ette uskokkaan miten iloinen olen tällä hetkellä. Koulussa oli tosi kiva päivä, 8-12 ja kaksi ensimmäistä tuntia oli äikkää ja loput kaksi oltiin luokan kanssa keilaamassa. En muistanutkaan miten hauskaa keilaaminen on! Koulun jälkeen jäi niin paljon aikaa ennen kuin linkku lähti kotia niin kävin kiertelemässä Nivalan kauppoja. Kävin Seppälässä ja yritin tehdä ihania ale-löytöjä, mutta mitään ei sieltä tarttunut mukaan. Kävin myös Info kirjakaupasta etsimässä Zen-värityskirjaa, mutta siellä ne olivat sen verran arvokkaita, että jätin värityskirjat sinne ja painelin S-markettiin. Tarkoituksena sieltä oli ostaa suojasuihke hiuksille ja ostinkin. Minulla on ollut ennen käytössä TRESemmén suojasuihke, mutta se maksaa kuitenkin lähemmäs kahdeksan euroa, joten tällä kertaaa ostin L'oréal Parisin suoja/muotoilusuihkeen, joka maksoi vain jotain kuuden euron luokkaa. En ole ennen tuota suihketta käyttänyt ja itse pullonkin mukaan tuote on uutuus, joten saa nähdä miten se ajaa asiansa.


Heti ensimmäisenä törmäsin S-marketissa niihin, mitä kirjakaupasta etsin. Nimittäin Zen-värityskirjoihin. Hyllyssä oli monia erilaisia ja hintaisia kirjoja, mutta lopuksi päädyin kirjaan, jossa oli erilaisia kukkia ja muuta luontoa. Kirjalla hintaa oli vain 5,95e. 




Kotiin päästyäni lähdin suoraan Sarin kanssa kauppaan ostamaan Päiville synttärilahjaa ja päädyttiin lopuksi suklaalevyyn ja yhteen todella nättiin sisustuselementtiin. Käytiin ennen synttäreille menoa ratsastamassa maastossa ihan vain käyntilenkki ja voitte vain arvata kuinka täynnä hevoset ja me ihmiset oltiin hirvikärpäsiä kun päästiin tallille, hyi!

Päivin synttäreillä juotiin kahvit ja syötiin niin paljon kaikkea hyvää ja tietenkin juteltiin mitä härskimpiä ja oudompia juttuja! Nauraakin sai ihan vatsa kippurassa, ihania tuollaiset hetket kun vaan nauretaan ja jutellaan niitä näitä hyvällä porukalla.

Kotiin tultuani olin kuolla onnesta. Näin keittiönpöydällä hartaasti odottamani Gina Tricotin paketin. Siellä oli se rakkaus, mitä olin himoinnut jo pitkään. Nyöritoppi. Sovitin sitä samantien ja se oli niin täydellinen. Istui todella hyvin päälle, jota kyllä vähän pelkäsin, että tuleeko ollenkaan istumaan päälleni, mutta onneksi pelko topin istuvuudesta oli turha. Toppi oli sitä paitsi paljon kivemman näköinen näin nenän edessä, kuin nettisivuilla kuvissa. 
Oletteko te tykästyneet tähän suosioon nousseeseen nyöritoppiin, vai onko edes yhtään teidän makuun?
Itse kyllä rakastuin tuohon toppiin niin sydänjuuriani myöten <3






Tämän illan taidan väritellä tuota ihanaa värityskirjaa ja myöhemmin lähden sitten oman kullan kainaloon viettämään SYYSLOMAA! Olen niin loman tarpeessa! Ihanaa lomaa niille joilla se nyt alkaa ja ne joilla se tämän viikonlopun jälkeen loppuu, koittakaa jaksaa ahertaa koulussa! ;D 

14 kommenttia:

  1. Ihana tuo toppi! Rakastan sitä, että 60-70-luku on muodissa :-)

    http://0402am.blogspot.se/
    http://matildanieminenmusic.blogspot.se/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, itsekkin tykkään tuosta topista niiin paljon! :)

      Poista
  2. Ne on kyllä ihan parhaita päiviä kun luokan kanssa käydään yhdessä jossakin! Me kävimme Megazonessa viime viikolla, oli kyllä tosi kivaa!

    Hymy Hännässä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niimpä! Meillä kaiken lisäksi on maailman ihanin luokka <3

      Poista
  3. Ihania kuvia ja muutenkin tosi piristävä blogi :)

    http://aarabella.blogspot.fi/2015/10/viking-grace-risteily.html

    VastaaPoista
  4. Wouu rakastan näitä nyöripaitoja & mekkoja! Aivan upee toi sun omas! <3 Haluisin myös tollasen värityskirjan!

    http://viiskyttieta.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekkin rakastuin näihin nyöripaitoihin ihan totaalisesti! <3 Tuo värityskirja on kyllä hankkimisen arvoinen kapistus :)

      Poista
  5. oii toi värityskirja näyttää kivalta! Sitten kun saan omani loppuun niin voisin ostaa tuon seuraavaksi kun on aika edullinenkin :)! Ihana tuo nyörijuttu ♥!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi värityskirja on kyllä tosi ihana, kivoja väritettäviä :) Kiitos!

      Poista
  6. ihana toppi❤ itsekkin sain tuollaisen värityskirjan, yllättävän koukuttavaa puuhaa :D

    http://milenaee.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) Ja joo koukutin myös mun poikaystävän tohon värittämisen ;D

      Poista
  7. Oi noi värityskirjat on ihan parhaita! <3 Oon nykyään ihan koukussa värittämiseen :D

    http://marjukkakatariina.blogspot.fi

    VastaaPoista