lauantai 24. lokakuuta 2015

Auringon heijastamia vesipisaroita


















Ihanaa lauantaita! Mun syysloma alkaa olla aikalailla loppusuoralla ja uusi kouluviikko siintää silmissä. Mulla on ollut ihana loma, vaikka mitään erityistä en ole tehnytkään. Olen ollut kotona ja Juuson luona loman viime päivät. Ollaan Juuson kanssa katsottu vain Hävyttömiä ja syöty herkkuja niin, että napa rouskuu. 
Tänään aamulla Sari haki minut tallille ja käytiin ihana maastolenkki heppojen kanssa aurinkoisessa säässä. Lenkin jälkeen oli niin ihanaa juoda kuumaa glögiä, ekat glögit tälle vuodelle sitä paitsi <3 En muistanutkaan miten hyvää kuuma glögi onkaan! 
Rakastan kuvia vesipisaroista ja jos jollain niitä blogissa sattuu olemaan, saatan ihailla niitä pitkäänkin. Käytin tilanteen hyödyksi ja kävin kuvailemassa vesipisaroita, joita aurinko heijasti kauniisti. Kuvista tuli ihan superihania, mutta blogger aina syö laatua ja täällä ne ei näytä läheskään yhtä kivoilta kuin kamerassa. Mitä mieltä te olette kuvista, onnistuivatko ne?
Kotona olen vain katsonut Horse showta telkkarista ja miettinyt kuinka rohkeita ratsastajia sekä hevosia pitää olla, että uskaltaa hypätä 160 cm esteitä. Huh, minulla ei todellakaan uskallus riittäisi sellaiseen. Miten ihana onkaan vaan maata lämpimässä peiton alla ja katsella ohjelmaa lajista jota rakastaa <3 Toivottavasti teilläkin on ollut kiva viikonloppu tähän asti!

9 kommenttia:

  1. ompa tosi ihania kuvia ! hyvin oot onnistunut, eikä mun silmään ainakaan kuvat näytä mitenkään liian huonolaatusilta :-)


    http://anniinx.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia!:)
    http://pinkxpineapple.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Rakastuin jokaiseen kuvaan tässä postauksessa! Todella kauniita ja raikkaita kuvia, ah. Olet sitten viime näkemän vaihtanut banneriakin, todella ihana. :-)

    http://pirstaloitunut.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. Aivan ihania kuvia! Erityisesti noi, joissa näkyy kunnolla noi vesipisarat! :)

    http://energiapistos.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  5. Ihania kuvia :)
    http://mitaminasanoin92.blogspot.fi/ mun blogi joka kaipailee kysymyksiä kysymyspostaukseen:)
    -mervi

    VastaaPoista
  6. Suloisia kuvia! Maailma on kaunis kun oikein läheltä katsoo :3 Tykkään myös ulkoasusta, vaaleanpunaista käytetään liian harvoin!

    remainsoftoday.blogspot.fi

    VastaaPoista
  7. Oi hitsi kun syksy onkin kaunis. Todella onnistuneita.

    http://low-leveladult.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  8. Ihania kuvia! :) Ja tuota ensimmäistä vinkkiä täytyy kyllä itsekin kokeilla! :--)

    VastaaPoista
  9. Tosi kivoja kuvia:)
    Http://www.mitaminasanoin92.blogspot.fi.
    ^mun blogi kaipailee lisää lukijoita+kommentteja ja kysymyspostaukseen kysymyksiä:)

    VastaaPoista