tiistai 27. lokakuuta 2015

Tuesday's outfit




Moikka! Tänään ajattelin esitellä mun tän päivän outfitin teille! Mulla ei ollut ketään kaveria kuvaamassa, joten jalustan ja itselaukaisimen kanssa kuvailu oli hiukan hankalaa. Kuvista tuli aina ihan epätarkkoja, kun tarkensin kohdan missä seison ja äkkiä ennen kuin kamera laukaisee piti juosta seisomaan kuvauspaikalle. Tietenkin tausta oli tarkka, koska sen olin tarkentanut, mutta minä itse olin sitten yhtä sumua. Kuvat siis täytyi ottaa oman käden kautta, ja ns. kokonaisuutta en saanut kuvattua kuin vain yhteen kuvaan ja sekään hädin tuskin onnistui. Anteeksi kuvien huonolaatuisuus! Ulkona oli jo vähän hämärä kun kuvia menin räpsimään ja lopputuloksena oli hämäriä ja heilahtaneita kuvia. Ärsyttävää kun pimeä tulee niin aikaisin, että kuvia ei ehdi enää valoisan aikaan ottamaan.

Haha, kaikilla muotiblogaajilla ja muillakin blogaajilla, jotka asupostauksia tekevät on aina viimeisen muodin ja merkin päälle olevat vaatteet, korut ja laukut. Kun taas minun neuletakkini on Halpa-Hallista, toppi taitaa olla H&M:ltä, farkut ovat isosiskon vanhat ja no ainoana merkkivaatteena tässä kokonaisuudessa ovat kenkäni, Sveat. Rakastan noita kenkiä niin paljon. Palvon suorastaan! En ole koskaan mistään vaatekappaleesta pitänyt yhtä hyvää huolta kuin noista kengistä, pesen ja puhdistan niitä jatkuvasti. :D En itse välitä muodista niinkään, enkä oikeastaan seuraakkaan sitä millään tapaa. Ostan ja puen päälleni sitä, mikä näyttää silmissäni kivalta. Oli se sitten kirpputorilta tai Cubuksesta. 
Olisi niin kiva tehdä paljon enenmmänkin asupostauksia, mutta kuten ylläolevasta tekstistä varmaan ymmärsitte, yksin niiden kuvien ottaminen on ihan tuskaa :-D 
Lopetampas tämän postauksen näihin kuviin ja tunnelmiin! Viettäkäähän kiva viikko! <3

2 kommenttia:

  1. Tosi kivannäköinen asu, erityisesti noi farkut on kivat ja neuletakissa kiva kuvio :)

    http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Toi neule on tosi ihana ja lämpösen olonen!

    <3: Jasmin N | littlethingswithjassy.blogspot.fi

    VastaaPoista