maanantai 19. lokakuuta 2015

Musiikki, joka iskee minuun.

Heippa! Ajattelin tässä postauksessa vähän avata mun musiikkimakua teille. Iskän koneella ei ole Spotifyta, enkä jaksanut tähän sitä alkaa lataamaankaan niin teen tämän näin perinteisillä Youtube-videoilla. Postauksen teko meni aika hankalaksi, kun Youtubesta ei löytynyt melkein mitään niitä kappaleita, mitkä tähän postaukseen olisin tahtonut. Kuuntelen musiikkia niin laidasta laitaan, mutta mitään heviä tai sen kaltaista en vaan voi sietää. En oikeastaan ns. fanita ketään, mutta etenkin Teflon brothersin, Robinin, JVG:n ja Cheekin musiikista pidän.
Cheekin Alpha omega ja Robinin Yhdessä albumia ei Youtubesta löytynyt, joten niistä en kappaleita tänne saanut esille. Molemmat albumit ovat kyllä kuuntelemisen arvoisia!


Niken uusi Värifilmi biisi iski minuun aivan täydellisesti. Ekan kerran kun kuuntelin kyseistä kappaletta en oikein osannut sanoa mitään. Toisella kuuntelukerralla olin jo aivan myyty. Kappaleessa on vaan niin hyvät ja iskevät sanat, että siitä ei voi olla pitämättä.


En oikein Justin Bieberin musiikista välitä, mutta tämä kappale oli kyllä todella hyvä! Jotenkin ihanan erilasita Bieberiä. Tämä on sellainen kappale, joka soi kyllä aivan varmasti jokaisen kuuntelijan päässä.


JVG:n Teemu ja Jari kappale on niin vanha ja kulutettu biisi, mutta viime aikoina olen taas alkanut kuuntelemaan tätä rakkautta. Tykkään tuosta kappaleesta niin paljon, että en vain kyllästy siihen ollenkaan! Kaiken lisäksi Teemu Selänne on niin ihailtava ihminen, että hänestä laulettaessa kappale ei voi ollakkaan muuta kuin hyvä. 


Vähän lisää Jarea ja Ville Gallea! Rakastan JVG:n kappaleita. Ei siihen muuta kuvailua tarvi. 


Kuten postauksen alussa mainitsin, musiikkimakuni on todellakin laidasta laitaan. Nimittän Siltsulla on kaksi kappaletta mistä pidän ihan äärettömän paljon. Ne ovat Malagaan ja Tanssii kuin John Travolta. Nämä kaksi kappaletta olivat viime kesän popituskappaleet, kun ajeltiin kavereiden kanssa ympäri kyliä bassot täysillä ja auton ikkunat auki. Ehkä minusta on tulossa vanha, kun entinen tangokuningas iskee minuun kappaleillaan totaalisesti ;D


Teflareiden Ay Ay Ay on vaan niin tanssijalkaa vipattava kappale. Suorastaan lähes täydellinen kappale minun mielestäni. Tämäkin on niin päähän jumittuva biisi, että joku voisi luulla minun olevan kipeä, kun hyräilen vain ai ai ai :D


Huomaatte varmaan, että blogi on saanut jälleen uuden bannerin. Ja uuden nimen. Blogin nimi tulee tästä Eminemin koukuttavasta Phenomenal -kappaleesta. Olen kuunnellut kappaletta jo jonkin aikaa ja jotain tuossa kappaleessa vain on. Jotain sellaista, joka saa kylmät väreet kulkemaan selkäpiitäni pitkin. Eminemin musiikki on muutenkin aina niin loistavaa!

Tosiaan, huomaatte varmaan uuden bannerin ja blogin uuden nimen. Olen jo pitkään miettinyt miten saan blogia vähän enemmän erottumaan massasta ja ensimmäisenä oli keksittävä blogille uusi nimi. Oma nimi blogin nimenä on nykyään niin massaa, että tahdoin muokata sen erilaiseksi. Itseä miellyttävän nimen keksiminen oli yllättävän vaikeaa, mutta kuin taikaiskusta Eminemin kappaleesta tuli blogini nimi. Phenomenal vain jotenkin sopi blogini nimeksi. Kertokaa myös muita parannusehdotuksia blogille! Ja ainiin, kertokaa toki minkälainen musiikki teihin iskee! :) 

9 kommenttia:

  1. Ihanan oloinen blogi! Tykästyin erityisesti tuohon nimeen ja banneriin, ulkoasu on yleisesti tosi suloinen.

    http://vaihtoehtoinenuniversumi.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Tykkäsin sun blogin entisestä ulkoasusta ihan hirmuisesti ja niin tykkään tästä uudestakin! Tää on ihanan pirtee, mutta samalla kuitenkin värimaailmaltaan hillitty. Sun blogin lukeminen saa mut aina pirteemmäks mikä varmaan johtuu tästä pirteestä ulkoasusta! :)

    http://writtenbyneea.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihanasta kommentista <3 Piristi kyllä kummasti mieltä :)

      Poista
  3. Nää musapostaukset on aika kivoja vaikka mulla onkin ihan erilainen musiikkimaku kun sulla. :D

    VastaaPoista
  4. Oi tuo Justin Bieberin biisi on aivan ihana! :) Itsekään en mikään megafani ole, mutta joskus tulee kuunneltua ja tuo biisi iski muhunkin ihan kunnolla. :)

    http://justsayinghianne.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  5. Ei se blogin nimen vaihtaminen auta jos sisältö on samaa mössöä kuin kaikissa muissakin.

    VastaaPoista