tiistai 13. lokakuuta 2015

Kuka varasti pakkaset?










Hei ihanaiset! Mua masentaa. Ihan oikeasti mua masentaa tuo ilma ulkona. Ja ei, ei masenna siksi, että aurinko paistaa ja on poutaa vaan siksi, että JOKU VARASTI MEIDÄN PAKKASET ja nyt ilmat ovat ällöttävän kosteita ja leutoja. En yhtään tykkää tuollaisista keleistä, että vaikka on poutaa on silti märkää ja kosteaa joka paikassa- aamuisin on sumua niin paljon ettei nenänvarttaan pitemmälle näe. Minä joka vihaan talvea ja kylmyyttä, itken silti pakkasten perään. Oli suorastaan ihanaa, kun viikon ajan olivat pikkupakkaset läpi vuorokauden ja hengitys höyrysi ilmassa. Kaikkialla oli sitä paitsi paljon kauniimman näköistäkin, kun aurinko hohkasi huurtuneita kasveja ja ruohikkoa vasten. 
Suorastaan nautin täysin rinnoin niistä keleistä. Postauksen kuvat ovat siis pari päivää vanhoja. Kuvasin kuvat juurikin silloin, kun oli vielä ne ihanat pakkaset. Se kuka pakkaset varasti, palauttakoon ne välittömästi takaisin. 

En ole puuhaillut oikeastaan mitään kummoista viime päivinä. Koulussa ja kotona normaaliin malliin. Salilla en ole ehtinyt käymään vähään aikaan oikein missään välissä ja salikorttikin loppuu perjantaina. Nyt ei ole edes rahaa ladata sitä uudelleen, joten saa nähdä mitä keksisi siihen asti, että ensi kuun opintotuki tulee ja saan kortin ladattua. 

Mulla on ihan hirveä joulufiilis jo nyt. Koko ajana soi joululaulut päässä ja glögiä tekee ihan hirveästi mieli koko ajan. Voin jo maistaa glögin pehmeän maun suussani. Ennen en kovin edes välittänyt joulusta ja fiilis tuli ihan vasta paria päivää ennen joulua, mutta nyt kadonnut lapsen joulumieli on tullut takaisin jo näin kaksi kuukautta etuajassa. Rakastan vain kaikkea sitä joulunajan hössötystä ja tunnelmaa <3
Tälle iltaa sunnitelmiin vielä kuuluisi kahden hevosen ratsastus ja jos millään kerkeän niin tänään yritän saada itseni raahattua salille. Tai ei  se salille meneminen niinkään riipu siitä ettenkö haluaisi, mutta kellossa ei tahdo riittää tunnit kaikkien suunnitelmien toteuttamiseen.
 Ihanaa viikkoa ja ennenaikaista joulumieltä jokaiselle!

4 kommenttia:

  1. Ihana postaus, vaikka itse en ainakaan vielä toivo pakkasia tänne :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! En minäkään mitään kovia pakkasia tahtoisi ikinä, mutta sellaiset pikkupakkaset olisivat minun puolestani jo tervetulleita :)

      Poista
  2. Oi mitä ihania syksykuvia, tosi nättejä kaikki! :-)

    VastaaPoista
  3. Ihanan inspiroiva blogi!

    VastaaPoista