keskiviikko 14. lokakuuta 2015

Miksi ostaa uutta, kun on olemassa kirpputorit?

Heippa! Tulin postailemaan teille nyt mun pari uutta kirpparilöytöä, mitkä tänään tein. Menin koulun jälkeen käymään Halpa-Hallissa tarkoituksena ostaa ns. aikuisten värityskirja. Löysin myös etsimäni ja olin jo menossa kassalle, kunnes järjenhivenet koputtivat pääkoppaa ja kysyivät 'Onko tuo nyt aivan tarpeellinen?' Mietin sitten hetken, että tarvitsenko sitä oikeasti. Värityskirja ei ollut 'aito' Zen-kirja, vaan sen kaltainen ja maksoi lähemmäs viisi euroa. Päätin jättää kirjan kauppaan sitä tarvitsevalle ja lähdin pois. Tiedän, että jokin päivä sen vielä ostan, mutta olen sellainen, että jos jotain ostan, sitä käytän hetken ja sitten se jää kaapin pohjalle lojumaan. Tylsyyteen se olisi kuitenkin oiva ajanviete, ettei kaikki aika menisi aina vain puhelin kourassa.
Mutta siirrytäämpäs tämän postauksen aiheeseen. Halpa-Hallista kotiin kävellessäni poikkesin viereisellä kirpputorilla ja sieltä olisi löytynyt vaikka mitä ihanaa, mutta lompakko ei kuitenkaan ollut minun puolellani. Löysin ainakin kolme neuletta, kolmet kengät ja farkut, mutta nuista karsiutui mukaan vain yksi neule ja kengät. Nämä maksoivat yhteensä 7 euroa, eli ei kyllä todellakaan ollut kallis reissu.


Tämä ihana ja paksu neule maksoi vain 4 euroa. Olen pitkään jo etsinyt paksua neuletta kirppareilta, mutta kaikki ovat olleet hihattomia. Eikä talvisin todellakaan hihattomalla neuleella tarkene. Tämä iski silmään heti ekana kun kirpparille pääsin ja päätin heti, että tämän ostan. Neule on siitäkin mukava, kun tykkään pitää aina huppareita ja neuleita auki, niin tuossa neuleessa on vain yksi nappi rinnassa, joten neule on ihanan rento päällä ja aukinainen. Kuvat vähän vääristää väriä, neuletakki on ns. harmaanvihreä, väriä on hirveän vaikea selittää. Mutta väri on silti kivan neutraali ja neule on helppo yhdistää muihin vaatteisiin!





Sitten vielä mukaani tarttui nämä rakkaudet kolmella eurolla. Siis noin nätit ja siistit nilkkurit maksoivat vain kolme euroa. Sovitin varmaan neljiä eri kenkiä ja en osannut niiden välillä päättää mitkä ostan. Ensin meinasin ottaa talvisaapikkaat, mutta en tykkää talvella kävellä korkokengillä, joten ne karsin pois. Sitten oli vielä monta muutakin vaihtoehtoa jäljellä, mutta loppujen lopuksi päädyin noihin nilkkureihin. Kengät ovat kyllä liukkailla keleillä hirveät tappovälineet, sillä kengissä oli aivan sileät pohjat ja kun sisällä niitä testasin tuntuivat ne jo silloin todella liukkailta. Kuitenkin keväisin ja syksyllä ne ovat todella hyvät välikausikengät! Rakastuin noihin ensisilmäyksellä!


Kirpparit on vaan niin ihania paikkoja. Jonkun roju on toisen aarre ja nyt nämä ovat minun uusia kultamuruja, kun joku toinen on niistä halunnut luopua. Aijon kyllä jatkossakin käydä kyseisellä kirpputorilla tekemässä ihania löytöjä <3
Oletteko te käyneet viimeaikoina metsästämässä aarteita kirppareilta? :)

11 kommenttia:

  1. Tosi kivoja löytöjä! Iteki haluisin kovasti aikuisten värityskirjan, en oo vaan saanu aikaseks ostaa sitä.. Mä en oo käyny kirppareilla varmaan vuoteen, ku en koskaan löydä mitään. Mulla ois kyllä kaapit ja hyllyt pullollaan myytävää kamaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, itsekkin kyllä pidän molemmista ihan sikana! Mäkään en pitkään aikaan käynyt kirppareilla kuin vain ihan satunnaisesti, mutta nyt on tullut taas käytyä ja joka kerta olen jotakin löytänyt! :)

      Poista
  2. Kivan oloinen blogi ja makeita löytöjä löysit! :)

    VastaaPoista
  3. Oon täysin samaa mieltä sun kanssas! Itekkin kävin tänään kirpparilta ja tein tosi hyviä löytöjä halvalla :3 Noi kengät näyttää kivoilta ♥!

    VastaaPoista
  4. Kirppislöydöt on kyllä ihan parhaita! Pääsispä itekkin taas kiertelemään. :)

    katiannausa.blogspot.fi

    VastaaPoista
  5. Kirppikseltä tekee kyllä vaikka mitä löytöjä! Pitäis käydä kattelemassa vaikkapa talvikenkiä jostain läheiseltä kirpparilta :) Noi nilkkurit on kyllä ihanat!♥
    http://anskisss.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  6. Tosi ihanan neuleen löysit! :) http://madebykatja.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  7. Ihanan oloinen tää sun blogi! Mä oon ite ostanut sellaisen halvemman värityskirjan ja oon kyllä tykännyt :) on se mukava sitä ajankuluksi värittää kuin istuisi vaan pelaamassa! :D varmaan eksyn toistekin tänne blogiin, vaikutat niin mukavalta ja kirjoitat kivasti :3
    http://loikkivat.blogspot.fi/

    VastaaPoista