sunnuntai 21. helmikuuta 2016

Morning with me

Hyvää huomenta ja loistavaa uutta viikoa kaikille! Syy tähän mun aamuiseen postailuun on ensimmäinen työpäiväni, joka alkaa tänään yhdeltätoista. Itse asiassa alle kahden tunnin päästä! Jännittää ihan hirveästi ensimmäinen työpäivä, kuten viime vuonnakin eka työpäivä ala-asteen keittiöllä hirvitti ylitse kaiken. Mutta kaikesta aina selvitään ja jännityshän kuuluu asiaan. Aloitan työssäoppimiseni Abc:n keittiöllä, jossa minun tulee valmistaa asiakkaiden annoksia ja hoitaa muita keittiötöitä, hui.

Tänään heräsin ensimmäisen kerran jo kuuden aikoihin, kuten normaalisti kouluviikolla heräisinkin. Unirytmi on painautunut päähän niin hyvin muistiin, että kuuden jälkeen en meinannut saada enään millään unta. Kahdeksan jälkeen sitten nousin ylös ja lähdin keittämään kahvia, jotta töissä olisin sitten mahdollisimman virkeänä. Yleensä en syö aamupalaa ollenkaan, sillä aamuisin syöminen saa minut jollain tapaa voimaan pahoin, mutta tänään on kuitenkin eka työpäivä joten en uskaltanut olla syömättäkään. Join aamukahvit sängyssä ja käperryin lämpimimpään neuleeseeni ja heräilin ihan rauhassa. Avasin tabletin ja päätin katsoa vielä pari jaksoa Pakoakin ennen töihin lähtöä. Haha, oon koukuttunut siihen sarjaan niin kovasti, että voisin katosa taukoamatta sitä!

78

78g

78f

78l

Jännittää vaan niin paljon lähteä töihin, että ei tiedä miten päin pitäisi olla. Tutustuin vielä kerran kaikkiin to-lappuihin ja lueskelin työsopparia läpi. Seuraavaan seitsemään viikkoon mun ei tarvitsekaan koulua edes miettiä! Tuntuu ihan hullulta, että kun palaan kouluun 18.4. meillä alkaa viimeinen jakso koulussa ja koulua onkin enää puoltoista kuukautta jäljellä ennen kesälomaa!

78d

Toivottakaa mulle onnea tähän koitokseen ja lupaan myöhemmin kertoa, että miten on työt lähteneet käyntiin! Nyt mä toivotan teille vielä kerran ihanaa alkanutta viikkoa! <3

16 kommenttia:

  1. Toivottavasti tykkäät olla töissä tuolla ja kaikki menee kivasti. :) Kun mä olin työharjottelussa, heräsin mäkin jo puol8 vaikka bussi lähti vasta puol10 töihin. :D Mut on se ihan kiva niin saa ottaa rennosti aamulla. Tsemppiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tsempeistä! Tähän asti on ainakin ollut mukavaa töissä, toivottavasti on jatkossakin :p

      Poista
  2. Awww, voi että tulee niin elävästi mieleen omat amisajat ja miten olin yhtä lailla täpinöissäni ekana työpäivänä :) Eka päivä menee aina tutustuessa ja on vähän rennompi, ootan kyllä kovasti postausta jossa avaat vähän kokemuksia :) 7 viikkoa kuulostaa aluksi hurjan pitkältä, mutta se hujahtaa läpi yllättävän äkkiä. Lämmin tsemppihali, toivottavasti nautit ja työpaikka on kiva! :)

    http://bottleoflove.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, mä jouduin ekana päivänä heti suoraan hommiin, ei siinä rennosti otettu tai paikkoihin kovin kummoisesti tutustuttu :-D Kiitos kovasti tsempeista Heidi <3 Tähän mennessä olen kyllä todella paljon tykännyt olla tuolla :-)

      Poista
  3. Jee toivotaan, että viihdyt tossa työpaikassa!

    http://longwayhomeronja.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tähän mennessä olen kyllä oikein hyvin viihtynyt :-)!

      Poista
  4. Tykkään tälläsistä morning- postauksista! Onnea sulle töihin :-)

    VastaaPoista
  5. Heei tsemppiä töihin! Mäkin oon nyt työharjoittelussa ja meen kans kouluun pääsiäisen jälkeen muutamaksi kuukaudeks ja tosi jees kun ei tarvi miettiä koulujuttuja! :D

    VastaaPoista
  6. Tosi kiva postaus! Tsemppiä töihin :)


    ♥ Vilhelmiina Lyydia

    http://vilhelmiinalyydiaa.blogspot.fi

    VastaaPoista
  7. Ihanan värinen seinäää! *__* Ja merimuumit <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha onhan tuo ihan nätin sävynen, mutta noita lakanoita rakastan yli kaiken :-D<3

      Poista
  8. Onnea töihin! :) Tosi kiva postaus ja kuvat! Kiva toi neulesysteemi sun päällä ja hitsit minkä värinen seinä!!

    http://m-stay-fresh.blogspot.fi/

    VastaaPoista