torstai 4. helmikuuta 2016

Tammikuun suosikit

Hei ihanaiset! Pari päivää on taas tullut hölläiltyä blogin suhteen ja nyt on aika palata remmiin. Muistin. että en ole vielä edes toteuttanut tammikuun suosikkeja, joten tänään on oiva päivä hoitaa suosikit pois alta. Kovinkaan kummoisia suosikkeja mulla ei  tällä kertaa ole.

Ihan eka suosikki on Avonilta tilattu mascara, johon oon tykästynyt ihan hulluna. Ripsiväri on vedenkestävä ja tekee ripsistä todella tuuheat. Pysyy hyvin ripsissä koko päivän eikä varise tai hankaudu pois. Todella paljon ollut käytössä viime kuuakudet.

su1

Seuraavaksi sitten täällä jo näytillä ollut Ebaysta tilaamani luomiväripaletti. Rakastan ruskean/oranssahtavan sävyisiä luomivärejä ja tuo paletti osui Ebayta selaillessani silmääni. Päätin tilata sen ja ekaa kertaa kokeiltuani oli polvet pettää alta. Rakastin tuota palettia heti ensimmäisestä käyttökerrasta alkaen. Värit ovat ihanan 'neutraaleja' ja jokaisessa värissä on vähän kimalletta mukana, joka oikein vielä korostaa silmiä ja silmämeikkiä. Olen käytänyt tuota luomiväripalettia melkein päivittäin! Tykkään ihan äärettömän paljon.

su3

Kolmantena suosikkina on nämä puhelinlanka-ponnarit! En edes muista, että milloin viimeksi olisin käyttänyt normaaleja ponnareita hiuksissani. Olen aivan koukuttunut näihin puhelinlankoihin, sillä ainakaan mulla nämä eivät takerru hiuksiin ollenkaan, vaan pompulan saa vedettyä hiuksista irti ensimmäisellä yrittämällä eikä pompulaan ole tarttunut tai katkennut karvaakaan. Todella hellävaraisia pompuloita hiuksille!

su2

Neljäs suosikki on Valion rahkainen jogurtti maussa persikka! Ah, en ole vähään aikaan syönyt niin hyvää jogurttia kuin viikko sitten kun äiti tuota osti meille kaupasta. Todella hyvää, vähällä sokerilla ja runsaalla proteiinilla. Helppo ja melko terveellinenkin välipala! Suosittelen kyllä ihan kaikkia maistamaan, jos ei ole vielä maistanut. Aijon kyllä jatkossakin äidin käskeä ostamaan tuota jogurttia meille!

su

su5

Vika suosikki on mun lemppari laulaja tällä hetkellä. Tai no en tiedä voinko häntä lempi laulajakseni kutsua, mutta ainakin olen tykästynyt hänen pariin kappaleensa aivan totaalisesti viime aikoina. Nimittäin Johanna Kurkela on iskenyt mun tajunnan sopukoihin niin syvästi muutamalla kappaleellaan, että melkeimpä mitään muuta en enää kuuntele. Oh God, miten kaunis äänikin hänellä on!




Millaiset oli teidän tammikuun suosikit?

3 kommenttia:

  1. Ite oon innostunut meikeistä viimeaikoina niin paljon, että katon kaikki meikkipostaukset ja ostokset ihan kiilto silmissä, että ei vitsit mitä kaikkea ihanaa muilla onkaan haha! :D Näyttää niin kivalta toi luomiväri :)

    www.onrooftop.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin tahtoisin hamstrata meikkejä roppakaupalla, mutta raha on aina se ongelma :/ Juurikin blogeista sitten aina kuolaan toisten ostoksia :p

      Poista
  2. Upea postaus! Tätä oli ilo lukea, näitä lisää! Ihania tuotteita valitsit esiteltäväksi, varsinkin tuo rahka vaikuttaa sellaiselta jota TÄYTYY saada maistaa :D Ihana postaus, ihana sinä ♥

    www.pirstaloitunut.blogspot.fi

    VastaaPoista