maanantai 8. helmikuuta 2016

Some cosmetics i use

Moikka! Kurjan kelin ansiosta päädyin tänään postaukseen, jossa esittelen teille pari kosmetiikkatuotetta joista pidän erityisen paljon! Olen käyttänyt niitä viikoista toiseen enkä mitään noista tuotteista vaihtaisi toiseen! Näin kurjalla vesisateella ei ulos viitsinyt mennä kuvailemaan asua, joten tämä postaus on oiva tähän väliin.

Ekana esittelen teille shampoon ja hoitoaineen joihin olen jäänyt aivan koukuun suorastaan! Ostin jokin viikko sitten Halpa-Hallista Garnierin Respons-sarjan uutuudet oliivi-shampoon ja hoitoaineen. Huomasin jo parin käyttökerran jälkeen, kuinka mun hiuksissa on eloa taas! Värjäsin jopa hiuksetkin ja hiukset ovat silti aivan samassa kunnossa edelleen kuin ennen värjäystä. Normaalisti hiuksiani karisisi päästä jatkuvasti. Olen aivan varma, että tämä hiusten 'hyvä' kunto johtuu vain ja ainoastaan yllä mainitsemistani tuotteista! Hiusteni kuntohan on edelleen aivan kauhea, mutta ovat ne nyt silti parhaimmillaan mitä pitkään, pitkään aikaan.

ko1

Mulla on todella paljon epäpuhtauksia kasvoissa ja näitä olen hoitanut Basironin ac washilla. Tätä voidetta levitetään kosteille kasvoille mieluiten ennen nukkumaan menoa, annetaan vaikuttaa 1-5 minuuttia ja pestään pois. Siksi tämän tuotteen käyttöä suositellaan iltasella, sillä iho punoittaa todella voimakkaasti pesun jälkeen kohdista joille voidetta on levitetty. Aamulla ihon väri on jälleen normaali ja finnit ovat kuivuneet pois, sekä akne kohdat ovat ikään kuin 'haalistuneet'. Samaa tuotetta on myös kasvoille jätettävänä voiteena, mutta itseltäni se loppui kauan sitten, enkä ole vielä saanut aikaiseksi ostettua uutta tuubia. Aika hintavia nämä voiteet ovat, mutta toimivat takuulla!

ko2

Kolmantena on ihan ehdoton luotto hiuslakka! Käytän harvoin mitään muotoilutuotteita hiuksiini, mutta tätä lakkaa en vaihtaisi pois mistään hinnasta. Tämä Schwarzkopfin hiuslakka pitää hiukset täysin kurissa. Kun haluan nutturan, josta ei sojota hiuskarvaakaan suihkutan vain tätä pikkaisen nutturaan ja pito on taattu. Hiuksista ei tule koppuraiset ja tahmeat vaan ne pysyvät ilmavina ja luonnollisen tuntuisina.

ko3

Vikana tuotteena sitten vartalon kuorintavoide. Rakastan tässä tuotteessa eniten sen suloisen vaaleanpunaista sävyä ja riittoisuutta. Tämä purnukka on ollut minulla varmaan puoli vuotta ja vasta eilen alkoi pohja näkymään. Ihosta tulee todella pehmeä ja silkkinen. Tekisi mieli vain silitellä itseä, haha. En oikeastaan edes tiedä mistä näitä saa, kun sain tämän ainokaisen kaveriltani, kun hän ei sitten jaksanutkaan käyttää tätä. Maailman paras kuorintavoide johon olen tähän mennessä törmännyt!

ko4

Mitä kosmetiikkatuotteita te voisitte suositella mulle?

26 kommenttia:

  1. Oi tuo kuorintavoide näyttää ihanalta! ;)
    http://sanjaamanda.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi se on kyllä ihanaa ja kaiken lisäksi tuo purnukkakin on niin suloinen :)

      Poista
  2. Tosi nätti ulkoasu! Sun postaukset on kivaa luettavaa :-)

    VastaaPoista
  3. ihanan söpö blogi, jotenkin tosi freesi ja tyttömäinen - just sillee sopivasti! laadukkaat kuvat ja kivasti kirjoitettu teksti on kans plussata!

    http://pikkulintuja.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tuhannesti! Olipa kiva kommentti, joka toi hyvän mielen :)

      Poista
  4. Ite käytän hiuslakkaa about joka päivä, ehkä pitää testata tota sun suosittelemaa! Näyttää ainakin kivalta toi purkkikin :)

    www.onrooftop.blogspot.fi

    VastaaPoista
  5. Jättääkö noi shamppoot hiukset lättäniksi? Jotenkin vaikeeta löytää hyviä hiusten pesuaineita ://

    Http://taasaskeleenedella.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei mulla ainakaan jää! Suosittelen kyllä kokeilemaan ainakin :)

      Poista
  6. Mielenkiintoinen postaus, tuo kuorinta näyttää purnukan perusteella syötävän söpöltä :) Yksi mun ehdottomia ihonhoitosuosikkeja on kookosöljy sekä Neutrogenan Spot Stress Control -kasvokuorinta. Kuorinta viilentää ja virkistää ihanasti kasvoja (ja toimii hyvänä aamuherättäjänä :D) ja isot rakeet jättää kasvot ihanan sileiksi. Kookosöljy on ihan mahtava kuivan ihon kosteuttaja ja vedenkestävän meikin poistaja: pese kasvot/meikit normaalisti meikinpuhdistusaineen sijasta kookosöljyllä ja huuhtele pois vedellä. Tasoittaa samalla ihon sävyä :)

    http://bottleoflove.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kookosöljyä munkin on ollut tarkoitus ostaa, mutta vielä en ole saanut aikaiseksi vaikka kaikki sitä kehuvat ja hehkuttavat :-D

      Poista
  7. Itse oon käyttänyt tuon Garnier Respons Shine puteleita ja tykkäsin älyttömästi niiden ihanasta tuoksusta ja miten antoi nimensä mukaan kiiltoa tukkaan. Toi sun käyttämä kuulostaa kans aika hyvältä, varsninkin kun hiusten värjäyksen jälkeen tosiaan tukka on aika hauras :)

    http://thebeautifulshadow.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon kans niitä kokeillut ja ne oli kyllä todella miellyttäviä käyttää! :)

      Poista
  8. Garnier Respons sarja on kyllä yllättävän hyvä! Itse tykkään siitä hunajasta, varsinkin hiusnaamio on iiiiihana!

    http://love-ornothing.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon itsekin todennut kyseisen sarjan todella hyväksi ja hinta-laatusuhde on kohdillaan :-)

      Poista
  9. Hirveesti en itse mitään ihonhoito tuotteita käytä, sillä omaan melko hyvän ihon, mutta kookosrasva (ja kuten tuo öljykin) toimii kyllä ainakin minulle tosi hyvin! Suosittelen ainakin näin talvella kokeilemaan (:. Tuo Garnierin Responsia pitäisi varmaan itsekin kokeilla, kun värjäys ei ihan sitä parasta noille hiuksille tehnyt...

    http://pamikyltsi.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tosta kookosöljystä oonkin kuullut, että se on hyvä tuote niin keittiössä kuin kosmetiikkanakin! Sitä täytyy itsekin kokeilla jokin päivä :-)

      Poista
  10. Noi Garnier Respons-sarjan shampoot on ihan ykkösiä! Mulla on muutamaa niistä ollut ja voin näyttää vaan peukkua :)

    http://more-than-we.blogspot.fi

    VastaaPoista
  11. Täytyy kyllä testata noita Garnierin tukkajuttuja! Vaikuttaa hyvältä, kiitos vinkistä :)

    http://m-stay-fresh.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokeiluun vain sinullekin, yllättävän tehokkaita ja hyviä tuotteita :-)

      Poista
  12. Mä suosittelen La Roche Posayn apteekkituotteita! Nekin on vähän kalliimpia, mutta ne on samaan aikaan tehokkaita ja hellävaraisia. Sit kanssa epiduo-geeli on huippua! Mulla Basironin teho alko jossain heiketä, niin Epiduo auttaa nykysin paremmin :)

    VastaaPoista
  13. Mä suosittelen myös Garnier fructisin Goodbye Damage instant ultra care-tehohoitoa. Värinpoistolla raiskatut hiukset eivät kosteutuneet liiaksi, mutta vahvenivat, pehmenivät ja hamppuisuus häipyi, parin käytön jälkeen. Että vois käyttää sellasena satunnaiskäyttönä mutta tohon niin tyytyväisenä shampoo ja hoitoainekin voisivat olla kokeilun arvoisia. :-)

    Ja tuotan Basironia vois ehkä kokeillakin, jos joskus rah(k)eet riittäis ostaa. Mulla on todella punainen iho (couperosa), ei niin paljon muita virheitä. Lumenen CC-sarjan meikit (itsellä päivittäin voide ja juuri ostin puuterin) ovat tosi hyviä ja luonnollisia mutta kuitenkin peittäviä, täyttä vihreää valoa! :)

    rajavartio.wordpress.com (yh, kirjautuminen tänne sohlotti joten tulee anona D:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tota Goodbye Damagea pitää kyllä kokeilla, sillä oma tukka tuppaa olemaan välillä aika hamppua ja karheaa.. :D Tarkoitus on itselläkin ollut ostaa noita cc-meikkeijä, kun niitä on kehuttu kovasti, mutta hintavan hinnan takia en ole vielä raaskinut ostaa :D

      Poista