tiistai 16. helmikuuta 2016

Kirpputorin aarteet #3 - Simple black

Mä niin rakastan auringonpaistetta! Ihan oikeasti oon tällä hetkellä niin energinen ja iloinen, että tuotakin möllykkää välillä näkee! Auringosta huolimatta koko päivä koulussa meni aivan penkin alle, muun muassa pilkoin tuoretta chiliä ja ajatuksissani aloin hankaamaan silmiä sen jälkeen.. arvaatte varmasti minkä huudon kanssa juoksin lavuaarille? :-D Kyllä sitä välillä tuntee itsensä idiootiksi. Muutenkin asiat tuntuivat menevän keittiöllä ihan prinkkalaan, mutta onneksi kotiin päästyäni päivä taas normalisoitui ja pysyin jopa hengissä ratsastuksenkin ajan, vaikka epäilin tuleeko ratsastuksestakaan mitään, kun koulupäivä meni niin puihin!
Koulusta tultuani räpsin parit kuvat mun tän päivän asusta, sekä kirpparin aarteista joita teille en ole vielä esitellyt. Tuon huivin löysin eilisellä kierroksellani ja hintaa sillä oli vain yhden euron verran, ihan hullua! Rakastuin tuohon huiviin niin paljon. Tykkään paljon käyttää huiveja ihan sisätiloissakin ja tämä huivi on juuri sopivan ohut ja simppeli käytettäväksi muutenkin kuin ulkona kaulassa.

56g

56d

56l

Jokin aika sitten samaiselta kirpparilta löysin ylläni olevan pitsipeplumin ja farkut. Tuo peplum on mun mielestä ihan sairaan kiva! Tykkään erityisesti siitä, että olkapäät ja rintojen yltä on pitsiä ja sitten alaosa on mustaa kangasta, todella sievä paita. Passaa kyllä ihan arkikäyttöön, mutta myös vähän juhlavaampaankin tilaisuuteen.

56j

Nuo korkokengät olen kauan kauan kauan sitten ostanut kirpputorilta, mutta en ole niitä paljoakaan käyttänyt. En oikeastaan tiedä, että miksi en käytä, kun tykkään todella paljon korkea vartisista kengistä. Nämä ovat juuri sellaiset kengät mistä aina kaupoissa haaveilen ja silti ne lojuvat kenkätelineen hyllyllä päivästä toiseen käyttämättöminä.

56

Onko teidän päivä sujunut vähän paremmin kuin mun koulupäivä? :-D

15 kommenttia:

  1. Tosi kivoja löytöjä olet tehnyt! :D

    VastaaPoista
  2. Jään seurailee sun blogia :)
    http://mydayblogfin.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Kivoja löytöjä oot kyllä tehny :) Itsekin kävin vähän aika sitten kirpparilla ja vaikka siellä menikin rahaa yli 30e, löysin sieltä kuitenkin kolmet housut, Guessin ponchon, kengät ja vaikka mitä muuta! Kaikki vielä ihan loistokuntoisia.

    http://funfitfash.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Itsekin olen löytöihini kyllä varsin tyytyväinen :-) Säkin oot löytänyt kyllä paljon kaikkea kivaa!

      Poista
  4. Wau! Tosi hienoja kirppari löytäjä! Itsekin olen ostanut nyt vaatteita kirpparilta ja varmasti esittelen ne myös blogini puolella!
    heidikauremaa.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Käympäs kurkkaan sun blogia, että joko olet omat löytösi esitellyt ;)

      Poista
  5. Ai että toi peplum-paita on ihan täydellinen! <3 Ihana blogi sinulla! :)

    VastaaPoista
  6. Multa löytyy samalaine huivi jostain kaapin perukoilta, pitäs ehkä kaivaa se taas käyttöön, sillä onhan tuo ihan kivan näköinen :)

    VastaaPoista