torstai 11. helmikuuta 2016

Kirpputorin aarteet #2 - Asusteita kesään

Moikka! Mulla oli monta postausideaa tälle päivää, mutta päädyin julkaisemaan kumminkin tämän postauksen tänään, jossa esittelen teille kirpparilta ostamiani asusteita, kun kuvatkin niistä olivat roikkuneet tikulla jo jonkin aikaa.
Olen aina omistanut kerrallaan vain yhden laukun ja käyttänyt sitä tilavuutensa takia niin koulussa, kaupungilla kuin yökyläilessäkin. Kirpparilla törmäsin pieneen ja sievään punaiseen laukkuun, johon kiinnitin katseeni välittömästi. Laukku oli juuri sopivan kokoinen lompakolle, puhelimelle ja muulle tilpehöörille mitä yleensä laukkuun otetaan mukaan. Ihastuin tuohon laukkuun aivan täysin ja hetkeäkään epäilemättä nappasin sen kainalooni. Päässäni alkoi raksuttaa heti ja ajattelin jo kesäksi asuja joiden kanssa tämä laukku sopisi. Hintaakaan tällä ihanuudella ei tainnut olla kuin vain parin euron luokkaa. 

ki6

ki7

Samasta pöydästä laukun kanssa löysin itselleni myös aurinkolasit, jotka näyttivät yllättävän kivoilta päässäni. Olen aina ollut vannoutunut pilotti-fani, mutta usklatauduin silti ostamaan nämä erimalliset aurinkolasit odottamaan kevättä ja aurinkoisia kelejä. Jokin niissä vain viehätti.

ki3

ki4

ki5

Viimeisenä, mutta ei tietenkään vähäisimpänä esittelen teille korkokengät, jotka tekivät minuun täydellisen vaikutuksen.

ki1

Eihän kenkiä kai asusteisiin lasketa, mutta nämä korkkarit olivat oiva lisä tämän postauksen loppuun aurinkolasien ja laukun seuraksi. Ehkä käytänkin näitä kaikkia samaan aikaan vielä jokin kesäpäivä! 
Mutta palaten näihin korkokenkiin. Olemme Juuson kanssa puhuneet, että menisimme hänen serkkunsa rippijuhliin huhtikuun alussa ja aloin eräs päivä jo miettimään asuani juhliin. Hetken mietittyäni tajusin, että eihän minulla ole edes korkokenkiä sinne. Kirpputorilla kuitenkin tuli aivan uudenveroiset korkokengät 1,50e hintaan vastaan ja en voinut olla tilaisuutta käyttämättä. Nappasin kengät ostoskoriin välittömästi. Nämä kengät ovat mulle juuri täydelliset, sillä en tykkää korkeista koroista kahdestakin syystä: Ensimmäiseksi en osaa kävellä korkeilla koroilla ja toiseksi mulla on virheasento molemmissa jalkapöydissä, joten korkeiden korkojen 'aiheuttama' asento jalalle on ihan tuskaa mulle. Näissä kengissä oli suht. matala korko ja blingblingiä mistä tykkään ihan älyttömästi! Kymmenen pisteen löytö siis! Tuskin näitäkään kenkiä tulen useasti kuitenkaan käyttämään, sillä pidän korkokenkiä ainoastaan juhlissa, mutta ainakan en paljoa joutunut näistä maksamaan joten ei mennyt rahatkaan hukkaan!

ki2

ki9

ki8

Mitä mieltä olitte näistä löydöistä? Oliko jokin asuste juuri sinun mieleesi?

21 kommenttia:

  1. Opettele kirjoittamaan, kiitos.11. helmikuuta 2016 klo 8.53

    EI NÄIN: 17 kesäisen tytön lifestyle blogi.
    NÄIN: 17-kesäisen tytön lifestyleblogi...
    Bloggaajat-ryhmästä sut bongasin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No huhhuh, nyt on tuo viiva viilannu sua vähä väärää vakosee.. :D Kiitos kumminkin, kun opetit minua kirjoittamaan. Aikaisemminhan en ole osannutkaan.

      Poista
  2. Ahhah mikä pilkunviilaaja tämä edellinen :D ihania löytöjä oot tehnyt! Itsekin ostelen paljon vaatteita kirppareilta. Pääsee paljon halvemmalla ja usein tulee löydettyä aivan uuttakin tavaraa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha jep :-D Mä myös nykyään ostan melkein kaikki vaatteeni kirppareilta! :)

      Poista
  3. Oi, tuo laukku on kyllä soma! Mukava tuollainen väripilkku moniin asuihin (:

    http://pamikyltsi.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! :-) Ah, odotan niin paljon, että saan tilaisuuden käyttää sitä!

      Poista
  4. Tämä "Opettele kirjoittamaan, kiitos." ei taida tietää, että on muunlaisiakin tapoja ohjeistaa ihmisiä oikeinkirjoituksen suhteen, kuin suora vittuilu. :D Kyllä muakin joskus häiritsee alkeelliset yhdyssanavirheet, mutten ikinä jaksa aiheesta mieltäni pahoittaa tai kommentoida. :D Mut tosi ihania löytöjä olet tehnyt! Kävin itsekin taas ostamassa uusia juttuja Torin kautta. Kirppistely on niin mahtavaa, kun voi saada tosi siistejä ja suht uniikkeja juttuja edullisesti. :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah, niimpä! Kirppistely on kyllä ihan parasta kun tekee ihania löytöjä ja vieläpä sairaan edullisesti!

      Poista
  5. ihan törkeen kiva toi laukku! nyt mäkin haluan kirppis shoppailemaan!!

    http://katilahtinen.blogspot.com/

    VastaaPoista
  6. oijoi ihanat noi kengät!

    http://tyrskyja.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  7. Ihana väripilkku toi ensimmäinen laukku! Varmasti tulee käyttöön kesällä :)

    www.onrooftop.blogspot.fi

    VastaaPoista
  8. Tosi kivoja ostoksia, noi kengät näyttää sellasilta että tosi mukavat varmasti jalassakin!

    http://notttwice.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  9. Oi hitsi, toi laukku on kylla ihan mahtava loyto! Niin natti ettei mitaan rajaa ja nayttaa tosi hyvakuntoseltakin! :--) Mullakin on ton tyyppinen laukku mutta tummansinisena ja se on kylla katsy kun sinne on helppo heittaa vaan lompsa, puhelin, hiusharja ja bussikortti ja menoksi..

    katiannausa.blogspot.fi

    VastaaPoista
  10. Oi että tuo laukku! ♥ Kirpparikierrokset on parhautta, aina tarttuu jotain ihanaa mukaan ^.^ Tykkään myös yleisestikin blogistasi.
    ylikoskie.wordpress.com

    VastaaPoista
  11. Oon käyny kurkkimassa sun blogia jo useamminkin ja nyt vihdoin klikkasin itseni lukijaksi! :))

    http://katja-positivevibes.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  12. Toi laukku on kyllä ihan mieletön! :-) Mielelläni kotiuttaisin sen omaanki laukkukokoelmaan!

    http://plan-cee.blogspot.fi

    VastaaPoista