maanantai 29. helmikuuta 2016

Maaliskuun ensimmäinen

Ihanaa ihanaa huomenta jokaiselle! Mulla on niin hyvä mieli, että tahdoin tulla postaamaan teille ehkä vähän turhankin postauksen. Nimittäin, tänään alkoi maaliskuu ja mulle se on jo kevät! Oikeesti ajatelkaa, että talvi on jo lähes selätetty ja aurinko ja kesä on enää ihan nurkan takana! Tämä päivä ja kuukausi alkoi vielä mitä mahtavimmalla kelillä sillä aurinko paistaa ja pikkupakkanen kipristeli poskipäitä kun kävin parit aurinkoiset kuvat kuvaaamassa. Ai että tuo möllykkä saakin ihmisen hyvälle mielelle!

Reilun puolen tunnin päästä pitääkin lähteä pyöräilemään töihin ja siellä meneekin jälleen koko päivä. Tuon ilman ansiosta voisin kyllä tehdä vähän pidemmän lenkin töihin ja mennä joitakin sivuteitä pitkin :-D Nauttikaa näistä keleistä ihan täysillä! Loistavaa viikon jatkoa jokaiselle! <3

(Näyttääkö teidänkin koneet, että tämä postaus olisi julkaistu maanantai 29.2? Nimittäin mulla näyttää ja en todellakaan tiedä, että mitä tämä Blogger sekoilee..)

0å

0ä

0o

0k

0p

4 kommenttia:

  1. Mullekkin maaliskuu on jo käytännössä kevättä :D Tai no lähinnä "Joko nyt saa heittää talviturkin menemään?? Entä nyt? Joko nyt? Nytkö? Joko?" ja silti pitää odottaa vielä ainakin kuukausi et varpaat eivät palellu converseissa.

    http://maailmanrannikoilta.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha mä en oikein talviturkin heittämistä odota, mutta odotan sitä, että saa pukea nahkatakin päälle ilman paleltumista ;D

      Poista
  2. Kauniita kuvia :) ja joo näkyy, että olis julkastu 29.2.!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! En oikeasti tiedä, että miksi tämä näyttää, että 29. pv olisi julkaistu kun ihan maaliskuuta se jo oli :-D

      Poista