tiistai 26. tammikuuta 2016

Persikkainen uunibroileri (Gluteeniton, munaton & laktoositon)

Heips! Tänään olisi vuorossa ihana ihana resepti, jota innostuin tänään ekaa kertaa kokeilemaan. Bongasin tämän ohjeen netistä ja aurajuuston sekä broilerin rakastajana oli ihan pakko päästä testaamaan. Äiti osti tarvittavat ainekset kaupasta ja heti koulusta kotiin saavuttuani ryhdyin töihin.

Tämä ruoka on todella nopea valmistaa, mutta broilerin pitää antaa kypsyä uunissa rauhassa vähintään 40 minuuttia. 

Tähän herkkuun tarvitset: 3 annosta

1 sipuli 
3 broilerin fileepihviä 
1 tl currya 
2 tl suolaa 
1,5 tl paprikajauhetta 
2 tl valkosipulijauhetta
100 g sinihomejuustoa 
2,5 dl ruokakermaa 
1 prk persikoita 
1,5 dl persikoiden lientä 


57

Aloita voitelemalla uunivuoka. Laita broilerit uunivuokaan ja mausta molemmin puolin. Hienonna sipuli, sekoita kerma, sinihomejuusto ja sipuli yhteen. Lisää kerman joukkoon mausteita oman maun mukaan, muuten tulee pelkkä kerman oma maku läpi. Kaada seos fileiden päälle. Paloittele persikanpuolikkaat pienemmiksi lohkoiksi ja kaada ne fileiden päälle liemen kera. Sitten vain uuniin vähintään 40 minuutiksi 200 asteeseen. Itse pidin broileria uunissa noin tunnin ajan.

57g

57d

57h

57d´l

57f

Lisäkkeenä voit syödä salaattia, perunoita, riisiä tai nuudeleita kuten minä. Ihan hirveän hyvää ja täyttävää ruokaa! Kokonaan laktoosittoman ruoan tästä saat käyttämällä kokonaan laktoositonta kermaa ja sinihomejuustoa. Itsellä sattui nyt vain olemaan vähälaktoositonta kermaa ja sinihomejuustoa kaapissa, mutta itseä se ei haitannut kun en laktoosi-intolerantikko ole. 

Lautaselle en saanut koottua kovinkaan houkuttelevan näköistä annosta, mutta voin luvata, että maku oli tuplasti parempi kuin ulkonäkö!
Suosittelen kyllä lämpimästi!

123

14 kommenttia:

  1. Tää ohje pistetään korvan taakse, vaikuttaa nimittäin tosi herkulliselta! :-)

    http://notttwice.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Haha, jotenkin hauska että noi vaiheet on kuvattu maton päällä! Kivan yksinkertainen ulkoasu ja kiva banneri myös :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, ei se ole matto vaan sellainen karvaviltti ;D Ei ole mitään muuta vaaleaa alustaa, jolla kuvata niin pitää sitä hyödyntää :D Kiitos paljon! :)

      Poista
  3. Eipä oo tullu laitettua persikkaa broilerin kanssa! Varmaan pitää testata, näyttää sen verran hyvältä :) Muutenkin kivan olonen blogi x)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen testaamaan, sopii persikka tuohon kuin nenä päähän! Kiitos :)

      Poista
  4. Voi kun sulla on ihana blogi! Tykkään tosi paljon sun kuvista ja ulkoasun värimaailmasta :) Oi omnom, kuulostaapa tuo resepti hyvältä, eipä ole tullut ennen mieleen miksata näitä yhteen. Pistetään testiin! :)

    http://bottleoflove.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos <3 Haha, kannattaa ehdottomasti kokeilla! :)

      Poista
  5. Tää kuulostaa kyllä tosi hyvältä! Täytyy pistää resepti korvan taakse. Itse kyl tykkään tosi paljon tällaisista suolaisen ja makean yhdistelmistä :-)

    http://olderthanyesterday.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja tää myös oli tosi hyvää! Itsekin tykkään kovasti tälläisistä suolaisen ja makean mixeistä :)

      Poista
  6. Näyttää hyvältä!
    http://jjjbloggaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  7. Ihana blogi! Banneri (omasta mielestä) vähän littana :D Tai ihankuin kuvat olisivat painuneet kasaan... Mut toi näyttää hyvältä! Turhan paljon kuvia, niin lataa hirveästi:((

    VastaaPoista
  8. Yummy yummy mitä ruokaa! Todella herkullisen näköistä. Sun blogi on muuten ihan mahtava, saan täältä aina inspiraatiota! Taidan viimeinkin liittyä lukijaksi. :-)

    www.pirstaloitunut.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  9. Täällä toinen broileriruokaa rakastava! Ai jummi jammi miten hyvältä näyttää :3 Pitää kyllä ehdottomasti kokeilla!

    http://hobbieshappiness.blogspot.fi/

    VastaaPoista