sunnuntai 17. tammikuuta 2016

Kosmetiikkaa ei voi olla koskaan liikaa

Heippa ihanaiset <3 Sunnuntai, melkein kolmenkymmenen asteen pakkanen, esittelemättä jääneet tuotteet.. täydellinen päivä ottaa loputkin tuotteet esille ja näyttää teille mitä kaikkea kivaa oon viime päivinä ostanut/saanut. 
Tiia ilmoitti mulle perjantaina, että Ebaysta tilaamani luomiväripaletti oli saapunut ja kipaisin perjantai-iltana hakemassa sen. Ihastuin paletin väreihin ihan täysin! Rakastan käyttää ruskeita/oranssahtavia sävyjä luomiväreinäni ja tämän paletin värit olivat juuri sitä mitä toivoinkin! Vielä en ole palettia kokeillut, että ovatko itse värit yhtä kivoja silmissä kuin paletissa koskemattomina. Hintaa tällä paletilla taisi olla jotain neljän euron luokkaa. 

76ö

76w

Vanha puuterini vetelee aivan viimeisiään ja oli uuden puuterin aika. Olen käyttänyt aina pelkästään Rimmelin Stay matte -puuteria, koska en ole kalliimpia raaskinut ostaa. Olen tämän puuterin joka tapauksessa todennut ihan kelpo tuotteeksi joten käytän tätä samaa varmaan jatkossakin. Suositelkaa kuitenkin hyviä ja hinta-laatusuhteeltaan kelvollisia puutereita mulle! Olisi kiva tietää, että onko vieläkin parempia puutereita olemassa.

76s

Kävin torstaina serkkuni kanssa mummullamme ja alettiin kaivelemaan kaappeja, joissa on meidän tekemiä piirustuksia ja leluja joilla olemme pienenä leikkineet. Kaapista tuli vastaan kaksi pussukkaa, toinen oli nahkainen, vähän jo parhaat päivänsä nähnyt meikkipussi ja toinen oli vain pussukka ilman mitään sen erikoisempaa nimeä. Meikkilaukun sisässä oli hiuksiin kiinnitettävä koriste, johon tykästyin suunnattomasti. Päätin otta senkin itselleni, vaikka sisimmässäni tiesin, että en taida tulla sitä koskaan missään tilaisuudessa käyttämään.

76l

Raidallisesta pussukasta sain heti idean mihin sitä voisin käyttää. Sanoin mummulle, että otan myös sen mukaani. Ajattelin, että siinä pussukassa voin kuljettaa ja säilyttää kätevästi meikkisiveltimiä eikä niiden tarvitse pyöriä meikkien seassa. Toki minulla on tällä hetkellä käytössäni meikkipussi, jossa on siveltimille oma paikka eikä ne sielläkään pyöri meikkien keskellä, mutta tuo raidallinen pussukka sopii oivasti meikkisiveltimien säilytykseen. Nahkaisen meikkilaukun otin kaiken varalle, jos nykyinen meikkilaukkuni sattuisi hajoamaan. 

76r

76a

76y

76e

Uusista jutuista tulee vaan aina niin hyvälle mielelle! Kuten otsikossakin mainitsin, ei kosmetiikaa voi koskaan olla liikaa. Mitkä ovat teidän viimeisimmät kosmetiikkaostokset?

4 kommenttia:

 1. Oot näköjään muuttanut blogin ulkoasua, vai olenko kenties väärässä? :o Mutta siis pakko sanoa että ihanan esteettinen tää ulkoasu, sekä banneri! ♥ Ja aivan loistavia kuvia oot saanut taas otettua, I like! :)

  http://misslittlemarie.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Ihana tuo luomiväripaletti :)

  http://nukkanurkka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana toi luomiväripaletti! Tosi kivat sävyt. Ja puutereihin: Ootko kokeillut irtopuutereita? Rimmeliltä löytyy hyvä, Lumenelta myös. Kolmas tosi hyvä irtopuuteri löytyy Vichyltä (mulla blogissa siitä juttua). Omassa käytössä ainakin irtopuuteri kestää paljon kauemmin kuin normi kivipuuterit, joten tulee varmasti edullisemmiksi! Normi puutereista Lumenen Natural Codella on hyvä! :)

  http://stay-mariae.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Mulla löytyy sama puuteri, ja oon tykännyt! viimeisintä kosmetiikkaa mitä oon ostanut niin taitaapi olla uusi ripsiväri ja kasvorasva :-) ihana tuo banner!

  http://more-than-we.blogspot.fi/

  VastaaPoista