perjantai 8. tammikuuta 2016

Maailman helpoin broilerwokki

Heippa! Tänään on ihana ihana perjantai ja sen kunniaksi ajattelin koulusta päästyäni laittaa itselleni jotain nopeaa, mutta maukasta ruokaa. Äiti oli tuonut kaupasta wokkivihanneksia ja broilerin fileesuikaleita, joten käden käänteessä syntyi maailman paras wokki. Tämä ruoka kelpaa takuuvarmasti myös sellaisille, jotka eivät vihanneksista tuoreena tykkää. Minäkin olen hirveän laiska vihannesten kuluttaja, mutta tätä wokkia voisin syödä vaikka joka päivä!

Tähän helppoon ja herkulliseen ruokaan kahdelle henkilölle tarvitset vain:  

Broilerin fileesuikaleita, marinoituja tai marinoimattomia 300 g
Pakaste wokkivihanneksia noin. 250 g
(Sipulia, valkosipulia) Äiti oli näitä unohtanut ostaa, mutta hyvää oli ilmankin. Wokkivihannesten joukossa oli sitä paitsi sipulia.
Tex mex kastiketta oman maun mukaan. Tahdoin wokkiin vähän tulisuutta, joten lisäsin mukaan taco saucea ja passasi mielestäni tähän kuin nenä päähän.
Maustaa ei paljoa tarvitse, jos broilerit ovat marinoituja, mutta itse lisäsin joukkuun hiukan suolaa ja valkosipulijauhetta.
Ananaspaloja 1 tlk


65f

65r

Vaikeaakaan tämän ruoan valmistaminen ei ole. Varmasti jokainen keittiössä normaalisti sormi suussa oleva henkilö osaa tätä valmistaa. Ekana paistetaan broileril lähes kypsiksi, lisätään joukkoon vihannekset ja sekoitellaan. Lopuksi maustetaan. Itse lisäsin ananakset ja taco kastikkeen vasta lautaselle lopuksi. Valmistaessa menee reilu viisi minuuttia ja sitten vain nauttimaan. Ihan oikeasti rakastuin tohon ruokaan täysin. Ja sitä paitsi, terveellistäkin tuo on! Nyt jokainen, joka miettii mitä ruokaa valmistaisi koulun tai töiden jälkeen suosittelen ehdottomasti tätä herkkua. Takaan, että hyvää on ja vihanneksetkin maistuu jopa oikeasti hyvälle!

65e

65h

Aijotteko kokeilla kokata tätä kotona?

21 kommenttia:

  1. Noms! Kylläpä tuli vesi kielelle :P Kiitti tästä! Pakko itsekkin kokeilla, toi vaikuttaa just sellaselta hyvältä vaihtoehdolta kiireisen ihmisen arkeen :)

    VastaaPoista
  2. Hah, tää on kyllä oikeesti aivan taivaallista! <3 Kiireessä ei monesti tuu syötyä mitään 'oikeaa' ruokaa, joten tämä on juurikin kiireiselle ihmiselle täydellinen lounasvalinta. Viidessä minuutissa valmista! :)

    VastaaPoista
  3. Ai että ko näyttää hyvältä! Tuli nälkä :D

    http://maailmanrannikoilta.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, ei muutakuin itsekin kokeilemaan tätä herkkua ;)

      Poista
  4. Herkullisen näköistä, jotain tän tyyppistä onkin tullu tehtyä monesti ja hyvää on :3 Rakastuin muuten sun blogin banneriin ♥ Aivan upea! Ulkoasu muuten tosi kivan selkeä.

    VastaaPoista
  5. Aijon kyllä kokeilla, näyttää niin hyvältä! :)

    http://venla-cecilia.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  6. Näytti ihan tosi hyvältä, voisin itekin joku päivä kokeilla!
    http://longwayhomeronja.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Jäät kyllä paljosta paitsi jos et kokeile :p

      Poista
  7. Noi kuvat näyttävät niin houkuttelevilta, että melkeinpä pakko testata huomenna osaanko itse loihtia yhtä herkullisen näköistä :D Mun wokki ei nimittäin ikinä näytä mitenkään hohdokkaalta valmiina.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, eihän se ulkonäkö olekaan se tärkein vaan maku ;D

      Poista
  8. Oi että, kuulostaa ja näyttää niin hyvältä! Pakko pistää kokeiluun :)

    http://closerr-to-the-edge.blogspot.fi

    VastaaPoista
  9. Tämä resepti täytyy kyllä ottaa ylös! Näyttää nimittäin todella hyvältä :)

    VastaaPoista
  10. Oi tykkään kauheesti tälläsistä ruokapostauksista! :) Täytyy laittaa tää ehdottomasti kokeiluun! Tykästyin siun blogiin muutenkin ihan kamalasti, sillä siulla on niin monipuolisia postauksia. Sait miusta uuden lukijan :)

    http://eemmaot.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen kokeilemaan! Kiitos ihan super paljon <3 Tervetuloa lukemaan! :)

      Poista
  11. Tää ruoka kuuluu mun lemppariarkiruokiin, tosin kanan tilalla käytän soijasuikaleita! Siis oikeesti mielettömän hyvää. Sun kuvat on ihanan valoisia ja tykkään blogisi ulkoasustakin jee :-)

    VastaaPoista
  12. Tuli ihan vesi kielelle - reseptit on parhaita! Pakko kokeilla :-)

    VastaaPoista