keskiviikko 27. tammikuuta 2016

Almost all white

07r

07t

07

07d

Pitkähihainen H&M/kirppari // T-paita LINDEX // Farkut VERO MODA/kirppari // Kengät STILETTO 

Hei ihanaiset! Tulin jakamaan teille parin päivän takaiset asukuvat! Kokeilin mun Sveoja haha en oikeesti tiiä kirjoitetaanko se noin (:D) yhden päivän ajan ja tulin siihen tulokseen, että kyllä ne on ainoastaan kesäköyttöön luotu. Ei tarvinnut kuin vähän lumisemmasta kodasta kävellä niin jo oli kengät lunta täynnä ja nilkat paleltuneena. Täten rakkaat Sveani saa olla talvitelolla vielä kevääseen saakka, ennen kuin taas otan ne käyttöön. 

Kuten varmasti huomaatte, että pari vaatetta on kirpparilta ostettu. En oikeasti tajua niitä ihmisiä, joiden mielestä kirpparivaatteet olisi jotenkin huonompia kuin kaupasta ostetut. Totta kai ne voi olla paljonkin käytettyjä sinne myyntiin vietäessä ja joku toinen on niitä käyttänyt, mutta useasti ne ovat kirpparilta ostettaessa aivan kuin uusia, kuten nuo minunkin farkkuni ja pitkähihainen. Varmaan puolet mun vaatekaapin sisällöstä on kirpparilta peräisin. Halpaa ja hyvä tapa kierrättää hyvää! Tästä mieleeni tulikin, että ostin tiistaina kirpparilta yhdet ihanat korkokengät, jotka minun pitäisi esitellä teille joku päivä! Teenkin niistä vielä ihan oman postauksen joku päivä! 
Olen aivan rakastunut noihin mun valkoisiin farkkuihin ja voisin pitää niitä koko ajan jalassa, haha. Tykkäättekö te ostella vaatteita kirpputoreilta?

2 kommenttia:

  1. kirppareissa on se ihanaa ku voi löytää jtn omanlaista ja mitä ei välttämättä tule jokasella vastaan tulijalla vastaan!:D ja ainaki hesassa on pari tosi hyvää kirppistä joilla tykkään käydä yhtälailla kun vaateliikkeissäki:D

    http://www.lily.fi/blogit/menbere

    VastaaPoista
  2. Pakko myöntää, että ssuurin osa mun kolmesta jätesäkillisestä vaatteita on kirpparilta :D eli joo tykkän!

    VastaaPoista