torstai 7. tammikuuta 2016

Linkkaa blogisi blogit

Moikka! Nyt on aika julkistaa linkkaa blogisi -postauksesta valitut blogit. Valitsin blogit, jotka miellyttivät silmääni niin ulkoasullisesti kuin blogin sisällölläkin. Arvostelin blogit lyhyesti ja ytimekkäästi. Kerroin plussat ja mahdolliset miinukset. Otin vapauden kopioida valitsemieni blogien bannerit tähän postaukseen täydentämään valittujen blogien arvosteluja.


Ensimmäisenä suosikkina on Katjan DON'T DREAM IT, LIVE IT -blogi. Ihastuin ihan ekana tässä blogissa pelkistettyyn ja hillittyyn ulkoasuun. Olen ollut blogin lukijana jo jonkin aikaa ja pidän Katjan tavasta kirjoittaa ja hän tekee monipuolisia postauksia, joista löytyy varmasti jokaiselle jotain mieluista. Blogin kuvat ovat hyvälaatuisia ja suuria joita on ilo katsella ja selata. Tämä blogi on mun ehdoton lemppari ja yhtäkään postausta ei voi jättää lukematta. En keksi oikeastaan mitään negatiivista sanottavaa tästä blogista. Katjan blogiin pääset TÄSTÄ.


Toinen suosikki on Mariannen STAY FRESH -blogi. Olen useampaan kertaan selaillut Mariannen postauksia ja jokin niissä joka kerta viehättää. Kuvat ovat isoja, todella hyvälaatuisia ja kauniita. Tekstiin on ilmiselvästi panostettu ja postaus näyttää lukijan silmään huolitellulta. Blogissa on paljon erilaisia postauksia ja ihania kauneusvinkkejä. Yksi miinus tässä blogissa mielestäni on ja se on kokonaan valkoinen tausta. Tykkään, että blogin ulkoasu on vaalea ja pelkistetty, mutta kokonaan valkoinen tausta ei minua nappaa. Muuten kaikin puolin oikein kiva blogi. Mariannen blogiin pääset TÄSTÄ.


Kolmas suosikki on Millan OLDER THAN YESTERDAY -blogi. Blogin ulkoasu on ihanan selkeä. Vaalea tausta ja oikean reunan gadgetit ovat mielestäni tosi kivat! Milla on entinen vaihtari ja tämä näkyy hänen blogissaan, Todella mielenkiintoista lukea postauksia hänen vaihtarivuodestaan sekä muita ulkomaihin liittyviä postauksia. Postaukset on kivasti toteutettuja ja blogin kuvat ovat uskomattoman hienoja. Pienen pieni miinus tässä blogissa on se, että postausten välissä on aika iso rako minun silmään. Muuten todella miellyttävä blogi. Millan blogiin pääset TÄSTÄ.



Neljäntenä suosikkina on Amandan AMANDA JOSEFIINA -blogi. Ihastuin ensimmäisenä tässä blogissa kauniiseen banneriin. Tämänkin blogin kuvat ovat erinomaisia ja ihanan pirtsakoita. Teksti on erittäin selkeää ja helposti luettavissa. En yleensä muotipainotteisista blogeista perusta, mutta tämä blogi oli mieleeni. Tässä blogissa myös miinus on kokonaan valkoinen tausta. Miinuksesta huolimatta kiva blogi. Amandan blogiin pääset TÄSTÄ.



Viidentenä suosikkina on Eevin EEVISI -blogi. Tykästyin tässä blogissa ihan ekana banneriin ja gadgettien otsikoihin. Joulukalenteri-postausten 'kansilehdet' ovat todella hienoja ja pidän siitä, että postaukset eivät näy kokonaan vaan halutessaan koko postauksen pääsee lukemaan painamalla 'lue lisää-painiketta'. Myös tässä blogissa kuvat ovat todella miellyttäviä ja hyvälaatuisia. Kuin muutamassa aijemmassakin blogissa on tässä sama miinus, kokonaan valkoinen tausta. Se ei vaan iske minuun ja siitä tällekkin blogille miinus. Kiva blogi kaiken kaikkiaan. Eevin blogiin pääset TÄSTÄ.

Tässä oli viisi suosikki blogiani linkatuiden joukosta! Kaikki blogit ovat omalla tavallaan ihania ja juuri sellaisia mistä minä pidän. Vaikea oli valita ainoastaan viisi blogia monenkymmenen linkin joukosta, mutta nämä viisi erottuivat joukosta eniten. Valituille olen infonnut hlö.kohtaisesti heidän blogeihinsa valituksi tulemisesta. Haha, kuulosti aivan siltä kuin olisin jokin sarhamurhaaja ja olisin valinnut heidät seuraaviksi uhreikseni.. :D

8 kommenttia:

  1. oi vitsit, kiitos paljon tästä ja kiva että tykkäät blogistani! :-D

    http://olderthanyesterday.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos paljon tästä maininnasta!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, eipä mitään! Ihana oli tutustua sun blogiin! <3

      Poista
  3. Tosi hyvin toteutettu ja kerrottu postaus :) !

    VastaaPoista