perjantai 22. tammikuuta 2016

Perjantain kuulumiset

76

32ö

g2

90

Heippa! Pienen hiljaiselon jälkeen on taas kiva tulla postailemaan, vaikka mitään erikoista asiaa tai kuvia ei teille ole jakaa. Arvoin kahden postauksen välillä kauan, että kumman julkaisen, mutta päädyin tähän, jossa jaan teille vähän talvisia kuvia. Muuten kuvat olisivat jääneet pyörimään päivästä toiseen ja kohta onkin kesä, jolloin enää talvisia kuvia ei voi julkaista :-D Viime päivät olen vain käynyt koulua ahkerasti, väsyneenä opiskelijana tosin. Aamuisin on tuntunut, että sängystä ei pääse millään ylös ja iltapäivällä kun pääsen kotiin olen aivan loppu. Ehkä tämä väsymys johtuu jälleen alkaneista keittiöpäivistä, sillä viime jaksossa emme olleet ollenkaan keittiöllä, pelkkää teoriaa koko jakso. Silloin ei väsymys painanut päivän päätteeksi. Tällä hetkellä varsinkin seitsemän tunnin keittiöpäivät ovat niin uuvuttavia, että taas menee hetki totutellessa tähän uuteen keittiöpainotteiseen jaksoon.

Jotenkin ihan hirveän outoa kirjoitella tälläinen ns. kuulumispostaus teille, kun näitä en ole tänne blogiin kirjoitellut kuin pari kappaletta aikaisemmin. Edellisestä blogista ei tainnut muuta löytyäkään kuin tälläisiä postauksia. Aivan ihanaa, että viikonloppu alkaa tänään. Olen niin väsynyt monestakin syystä, että nyt täytyy saada rauhoittua ihan täysin. Raskas, todella raskas viikko takana joten toivotaan ensi viikon alkavan pirteämmissä merkeissä. 

Ainiin, olen muuten alkanut nauttimaan talvesta ihan oikeasti. Ennen vihasin talvea sydämeni kyllyydestä, mutta tänään pysäkiltä kotiin kävellessäni oikeasti nautin tuosta kelistä. Näitä ilmoja lisää, kiitos. Nyt toivotan kaikille oikein ihanaa ja rauhallista viikonloppua!

10 kommenttia:

  1. Kyllä kaikki tuollainen "oikea" tekeminen väsyttää paljon enemmän kuin pelkkä koulunpenkillä istuminen. Välillä on kuitenkin hyvä muistaa hengähtää eikä me lukijat täältä minnekään hävitä, vaikka välillä on hiljaisempaa - sellaista se elämä on :)

    Ihania kuvia oot saanut napattua, millä tuo kuu-kuva on otettu? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hin niimpä. Keittiöpäivinä ei paljoa istumaan ehdi ja jalkojen päällä oleminen ja tekeminen kyllä väsyttää! Ihanaa, että minulla on lukija, joka kommentoi aktiivisesti postauksiin! Mukava huomata, että jotakin oikeasti kiinnostaa postaukseni :-) Otin tuon kuu-kuvan ihan vain canon eos 1100 d kamerallani, p-asetuksella. Sieltä sitten vain muokkailin valotuksia sunmuita oikeaksi ja sain omastakin mielestä hyvän kuvvan kuusta! Automaatilla asetuksella kuun kuvaus ei onnistu!

      Poista
  2. Todella kauniita kuvia, erityisesti tuo kuu! Mäkin oon nyt nauttinut siitä, miten kaunista ulkona oikeasti on, kun aurinko paistaa!
    http://longwayhomeronja.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Tykkäsin tästä postauksesta paljon! pakko kehua tätä ulkkaa myös, upea <3

    VastaaPoista
  4. Todella kauniita kuvia! Miten osaat kuvata näin hyvin??

    http://eltsinmuotinurkkaus.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon <3 Haha, omasta mielestä mulla on vielä paaaaljon harjoittelua valokuvaamisessa, mutta kuvaamalla oppii! :)

      Poista
  5. Kivoja kuvia! Blogisi ulkoasusta todella huomaa, että siihen on panostettu ja yleisilme on muutenkin todella siisti :)

    • juliaamandan.blogspot.fi

    VastaaPoista