tiistai 8. maaliskuuta 2016

Wish

Moikka ja ihanaa tiistaita! Mulla on tänään ihana ihana vapaapäivä ja sempä kunniaksi onkin aikaa rustata teille postaus mun parista uudesta kosmetiikkajutusta. Mun kaveri tilasi mulle Wishiltä *click* uuden varjostus-korostuspaletin, kulmakynän, tekoripset sekä siveltimen, jolle en oikeastaan edes tietä käyttötarkoitusta.. :-D Wish on oikeastaan samanlainen verkkokauppa kuin Ebay, mutta Wish:in sivusto on suomenkielinen. Muuten Ebayssa ja Wishillä on melkeimpä samanlaiset tuotteet ja hinnat.

Tässä postauksessa esittelen teille kaikki muut tuotteet paitsi ripset, jotka ei vielä ole saapuneet. Ihan ekaksi esittelen teille tämän paletin, jolla hintaakin oli vain pari euroa. En oikeasti älyä niitä ihmisiä, jotka sanovat, että vain kalliit tuotteet ovat laadukkaita. No kyllähän se niinkin voi olla, mutta Ebaysta tilaamani varjostus-korostuspaletti on ollut kyllä ihan täydellinen ja hintaa silläkin taisi olla vain reilu kaksi euroa. Tämä uusi Wishin paletti on kyllä ainakin yhtä hyvä kuin Ebaysta tilaamani! Värit ovat pinnasta vähän vahamaisia ja levittyvät todella helposti. Värit pysyvät kirkkaina kasvoilla koko päivän ja kaikin puolin tämä paletti on ollut tilaamisen arvoinen! Miksi ostaisn ja maksaisin Anastasia Beverly Hills:sin paletista yli 60 e, kun saan samanlaisen paletin kahdella eurolla? Olen kyllä täysin tyytyväinen tälläisiin 'halpistuotteisiin' ja niiden laatuun.

43z

43s

43l

Ebaysta tilasin joulun aikoihin myös tuotteita ja itseasiassa Ebaysta ensin löysinkin tämän kulmakynän, jonka myös tässä otan esille. Totesin sen niin hyväksi kynäksi, että Maybellinenkään kulmakynät ei vedä vertoja tälle alle euron maksavalle kynälle. Tällä kynällä olen saanut luotua itselleni parhaat kulmani mitä mulla on koskaan ollut. Kynän terä on sopivan pehmeä ja väri helposti häivytettävissä, mutta pysyy kulmissa kumminkin koko päivän. Tällä uudelle kynälle minulla ei vielä hetkeen ole käyttöä, sillä edellinen kynä on vielä aika pitkä, mutta tulevaisuuden varalle tilasin jo nyt uuden. Ainiin kaikkien muiden hyvien puolien lisäksi tämä kynä on todella pitkäkestoinen, sillä tätä ei tarvitse teroittaa juuri koskaan. Ennen joulua edellisen kynäni sain ja vieläkin se on melkein uuden pituinen. 

43q

43A

Vikana sitten sivellin, jonka tilautin itselleni ilman mitään tietoa, että mitä sillä tehdään. Ajattelin vain, että voin käyttää sitä varjostusten häivyttämiseen, sillä siihen hommaan käytin ennen normaalia puuterisivellintäni, mutta ajattelin kuitenkin, että häivytykseen saisi olla ihan oma sivellin. En oikeastaan edes tiennyt, että miltä iso häivytyssivellin näyttää sillä mulla on vain luomivärille häivytyssivellin ja se nyt on vähän liian pieni varjostuksille. Joskus tunnen itseni vaan nin idiootiksi kun en ajatellut yhtään, että ehkä se häivytyssivellin on samannäköinen isonakin kuin pieni luomivärisivellin. Tilasin sitten siveltimen, joka näytti juuri siltä, että sillä voisi tehdä vaikka mitä. Häivyttämiseen tämä sivellin on toiminut mainiosti ja aijon sitä jatkossakin siihen hommaan käyttää. Ehkä mun joskus pitää opiskella eri siveltimien käyttötarkoituksia niin jatkossa osaan ostaa oikeita siveltimiä oikeisiin tarkoituksiin.. :-D

43o

Mitä mieltä te olette tälläisistä halvemmista kuten Ebayn ja Wish:in tuotteista? Oletteko tilanneet jommasta kummasta verkkokaupasta jotakin?

31 kommenttia:

  1. Mielenkiintoisia ostoksia! Mä en itse uskaltaisi käyttää mitään tuntemattomia meikkejä esim. ebaysta. Kun eihän sitä tiedä mitä niissä on. Eiks ne voi tukkia ihohuokosetkin?
    Mulla on itselläni muuten ihan sama sivellin, haha. :D Käytin sitä ihan varjostamiseen, mutta nyt se on siirtynyt mun maskeerausjuttuihin. Ja itse oon tilannut vaan ebaysta tavaraa. Wishiin en ole edes kai tutustunut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon nyt jonkin 4 kk käyttänyt näitä Ebay meikkejä, eikä ole kyllä mitenkään vaikuttanut ihoni kuntoon tai muutenkaan. Käytetäänhän näissä Suomenkin meikeissä vaikka mitä tököttejä.. :D
      Kannattaa kyllä kurkkailla Wishin sivuja, samaa tavaraa siellä on kyllä mitä Ebayssakin.. :D

      Poista
  2. Mä oon tilannu Wishistä monta kertaa ja oon ollu tyytyväinen. En kuitenkaan koskaan tilais mitään meikkejä, kun niistä ei voi tietää mitä myrkkyjä niissä on. Lienee halpoja siellä syystäkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eihän sitä voikaan tietää, eikä kukaan kokonaan voi tietää Suomen meikkien sisältöäkään? Ihan samoja myrkkyjä voi niissäkin olla :-D 4 kk olen näitä Ebay meikkejä eikä mitään negatiivista sanomista ole. Toki eihän sitä koskaan tiedä mitä tulevaisuudessa ja pitemmällä käytöllä ilmaantuu :D

      Poista
  3. Hei! En ole tilannut, vielä.
    Mutta heti kun kuun lopussa muutan suomeen aion tilauksen näppäillä
    tuonne, olen katsellut juurikin tuota samaa palettia,
    Minulla aikaisempi paletti on lontoolaiselta meikkimerkiltä joka on
    Kuitenkin huomattavasti vähenpi sävyinen ja loppumassa.
    Kiva oli lukea kokemuksia!
    Kauanko tilauksen saapumisessa n. kesti?
    Aurinkoisin terkuin :*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo paletti on kyllä todella hyvä! Kiva, että pääsit tutustumaan tähän kyseiseen palettiin nyt vähän enemmän niin saat itsellesikin tilattua samanlaisen ;) Saapumisessa meni suunnilleen 12 pv! Täällä ei aurinko paista, mutta terkkuja sinullekin :-D

      Poista
  4. jee kiva postaus!! iteki oon riippuvainen Ebayhin ja muihin kiinakauppoihin, saan sieltä kaiken kosmetiikan/puhelimenkuoret niin halvalla ja mahtava valikoima:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Itse en nyt mitenkään koukussa, mutta aina silloin tällöin sieltä jotain pientä tulee tilailtua :)

      Poista
  5. Tottakai voi tietää mitä suomalaisissa meikeissä on, koska EU-lainsäädäntö on melko tarkkaa ja myös vaaditaan melko tarkat tuoteselosteet kaikkiin myytäviin meikkeihin. Typerää edes väittää muuta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kyllähän ne pääosin itse meikissä lukee mitä niissä on, mutta kuka alkaa jotain EU:n lainsäädäntöjä tarkistamaan, että mitä kaikenmaailman mömmöä niissä on :-D Mutta siis aivan sama oliko niissä Ebayn meikeissä myrkkyjä tai ei niin eipä ole olleet sen 'myrkyllisimpiä' kuin suomalaisetkaan meikit.. :D

      Poista
  6. Hui, en oo ennen noista kuullutkaan enkä välttämättä olisi lähtenyt tilaamaankaan. Tosi hyvän näköisiä tuotteita kuitenkin! :)

    elamanikuvina.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha todella monella on ennakkoluuloja juurikin Ebayta ja Wishiä kohtaan kuten mullakin aluksi, mutta ei se auta kuin kokeilla itse ja todeta ;)

      Poista
  7. Kivoja juttuja ! :) Mulla oli toi sama paletti käytössä mutta oma iho kuivu siitä niin pahasti etten voinut sitä parin viikon käytön jälkeen enään käyttää :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Itselle ei ole ainakaan vielä tullut mitään 'oireita', mutta käytöllähän sen vasta näkee!

      Poista
  8. Mä tilasin nordicfeeliltä ~15€ maksavan makeup revolutionin korjausväripaletin, ehdin käyttää pari viikkoa ennen kuin tuli ihan törkeet allergiset reaktiot, naama kutisi ja punoitti läikikkäänä ja levis myös rintalastan alueelle vaikken siinä kohtaa mitään meikkiä käytä.. Samaa merkkiä olevan kulmaväripaletin tilasin myös, se ei oo toistaseks aiheuttanut mitään. Tais kuitenkin jäädä mulla viimeseen kertaan, kun luotan sokeena mihin vaan. Toivottavasti ei aiheuta sulla samanlaista, voihan olla että nuo osottautuu hyväksi :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hui kauhee! No senhän tietää jokainen, että vaikka sulle noin kauheet allergiareaktiot siitä paletista tuli niin toiselle henkilölle se voi passata silti hyvin :-D Oon mäkin ajatellut hommata ihan jonkun hintavamman paletin jostain 'laatukaupasta', mutta raha on aina se este.. :d Ainakin vielä ovat olleet kaikki tilaamani halpistuotteet hyviä, mutta jatkossahan sen vasta näkee, että onko ne oikeasti hyviä :-)

      Poista
  9. Mä olen tilannut monesti Ebaysta vaikka ja mitä ja pääasiassa kokemukset ovat todella miellyttäviä! Tuo kulmakynä on oikeasti todella hyvä ja yllättänyt positiivisesti myös mutkin! Itse olin pettynyt tuohon palettiin ja itselleni se ei sopinut, mutta pari euroa siinä vain hukkaan meni..

    http://emmikristiinan.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama täällä! Toi kulmakynä on kyllä niin huippu ja voittaa mennen, tullen ja palatessa suomalaiset kulmakynät :-D
      Joo onneksi tuo paletti ei sen kalliimpi ollutkaan jos ei jatkossa itsellekkään jostain syystä passaisi..

      Poista
  10. Mä oon vähän pohtinut uskaltautuisinko tilata tuolta wishiltä jotain, tämä postaus kyllä osoitti että mikäpä siinä! :) + kiva tuo banner!

    http://more-than-we.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokeile vaan tilata, ei siinä ainakaan paljoa menetä jos jotain halpaa tilaa ja ei sitten itselle sovikaan! :) Kiitos!

      Poista
  11. Ihanat värit tossa paletissa <3 Nyt tuli hirvee hinku päästä nettishoppailemaan, haha :D Onko noissa kuvissa sulla taustana joku peitto? Hirmu ihanan näköinen

    http://loikkivat.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah :-D Joo on sellanen karvaturriviltti, se on kyllä ihana varsinkin kaikilla kylmillä pakkaskeleillä :p

      Poista
  12. Voi että mäkin haluaisin tilata Ebaysta (tai muusta tuollaisesta), mutta jostain syystä oon niin epäileväinen sen suhteen. :D Noi sun ostokset näyttää kyllä hyviltä!! :)

    http://suuntanaoikis.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin olin mäkin aluksi, mutta eka tilaus oli kyllä niin positiivinen yllätys, että uskalsin tilata toisenkin kerran :-D Kiitos!

      Poista
  13. Todella kivoja ostoksia oot tehnyt! Mä en oo vielä itse uskaltautunut tilaamaan ebaysta yhtikäs mitään, mutta ehkä vielä jonain päivänä mäkin uskallan, haha :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Ehkä vielä jonakin päivänä uskallat! Tilaa eka jotain parin euron arvoista ja kokeile, et ainakaan menetä paljoa jos tuote ei sovikaan :)

      Poista
  14. Kiva postaus ja mielenkiinstoisia juttuja! :) Vielä en oo ite uskaltanut tilata mitään Wishiltä saati eBaystakaan :D Vähän kuumottelisi ostaa uikkareita ja bikineitä sieltä, niitä on jotenkin tosi vaikee löytää kivoja ja sopivia niin vois kokeilla onneaan...

    http://m-stay-fresh.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Haha joo, voihan sieltä niitä katsella ja jotkin halvat tilata ja katsoa onko ne mistään kotoisin :D

      Poista
  15. Itsekkin oon tilaillut Wishistä meikkipaletin ja oon ollut tyytyväinen! :) Iho ei ole kärsinyt tai tullut nypyn nyppyä :D

    ♥: http://jeannays.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee kiva, että jollakin muullakin on positiivista sanottavaa näistä! :-D

      Poista
  16. Pitäisiköhän tsekata mitä tuolla on, koska vaikutti nuo tuotteet ihan hyviltä? Hyvin taas kirjoitit postauksen, niinkuin aina! :)

    VastaaPoista