maanantai 21. maaliskuuta 2016

Via my Snapchat

Heippa! Täällä oli pienoinen hiljaisuus taas ja syy tähän on jälleen työt ja mun ainut vapaapäivä oli eilen ja sen tahdoin pyhittää Juusolle! Postailu ei käynyt mielessäkään itse asiassa, mutta nyt olen taas täällä! Ajattelin jakaa mun Snapchatista parit räpsyt. Jotkut kuvat on jo aika vanhojakin, mutta ei anneta sen häiritä.

c2
1. Mähän olin myös mun hiihtoloman töissä ja näin jälkeenpäin oikeasti ärsyttää, kun jouduin olemaan lomankin töissä ja kukaan muu meidän luokasta ei ollut. Eri asia toki olisi olla töissä jos palkkaa saisi.. ;) 2. Välillä tuntuu, että työpäivä ei lopu koskaan.

c1
3&4. Lomalla hoivailin Juuson perheen kahta kissaa, Mankua ja Karvakasaa. Haha mä noi nimet niille olen ristinyt, kun niille ei koskaan keksitty mitään kunnollisia nimiä. Oi että mä rakastan noita miukuja, ne on mulle kuin omia kissoja aina kun Juusolla käyn!

c3
5. Selfie. Oon ihan koukuttunut noihin tiikeri- ja leijonaemojeihin :-D 6. Aurinkokin on pilkahdellut aina välillä, ihana kun saa käyttää arskojakin joskus!

c4
17. En saanu naistenpäivänä kukkia, nyyh. 8. Niin ihanaa kun on kevät! Kesä on kohta täällä, jee! <3

c5
9. Ollaan Juuson kanssa katseltu Netflixiä ahkerasti ja itse tällä hetkellä katson sieltä Valehtelevia viettelijöitä! Huippu sarja! 10. Ollaan Juuson kanssa myös viime aikoina herkuteltu ihan luvan kanssa.. pitsaa ja sipsiä syöty enemmän kuin laki sallii :-D

c7
11. Vapaapäivän selfie. 12. Vapaapäivinä oon käynyt ratsastelemassa ja kuvassa on Mosse, jota olen jo monta monta vuotta liikutellut.

c8
13. Juuso. <3 Haha tämäkin kuva on otettu kun oltiin odottamassa tilaamiamme pitsoja.. :-D 14. Meidän kultsuvanhus Kasper.

c9
15. Sunnuntai löhöiltiin sängyssä Juuson kanssa. 16. Minä jälleen. Oon ihan rakastunut tohon mun ruutuhuiviin.


Käykääpäs ihmeessä lisäilemässä mut Snapchattiin tiiamariaemlia! Oon siellä kyllä tuplasti aktiivisempi kuin blogissa ja siellä pääsette vielä vähän enemmän sisälle mun arkeen ;) Kivaa viikkoa kaikille!

6 kommenttia:

 1. Wau ompa suloisen näköinen koiravanhus! Itse jouduttiin hiljattain perheen omasta vanhuksesta luopumaan, haimatulehdus iski 11-vuotiaaseen äijään eikä rahkeet enää sitten riittäneet toipumiseen... :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, Kasper on kyllä yksi suloisuus! Ja se on aina niin ikävää, kun eläimistä pitää luopua, mutta aina se on niiden parhaaksi! voimia teille!

   Poista
 2. Vouu, olet ihan superkaunis! Ja nuo kaikki eläimet, niin suloisia. ♥ Ja hyvää tiistai-iltaa sinne suuntaan, vietä mahtava viikko :-)

  www.pirstaloitunut.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana Maria <3 Vietä sinäkin! :)

   Poista
 3. Nää snapchatillä tehdyt blogikirjoitukset on jotenkin niin hauskoja! :) Voi johtua siitä että oon itse niin laiska käyttämään kyseistä sovellusta ja näitä on muutenkin kiva katsoa! :D

  http://eellamaaria.blogspot.fi/

  VastaaPoista