keskiviikko 16. maaliskuuta 2016

Kirpputorin aarteet #6 - Persikkainen röyhelötoppi

Aurinkoista keskiviikkoa kaikille! Niina kävi kuvailemassa mua taas toissapäivänä ja jälleen tämänkin postauksen asu on kenkiä lukuunottamatta kirpparilta peräisin! Oon ihan rakastunut tohon persikan väriseen röyhelötoppiin! Se sopii niin hyvin valkoisten vaatteiden kanssa, että mun valkoiset farkut ja itse toppi taitaa kulua puhki, kun olen viime aikoina käyttänyt niitä niin ahkerasti! :-D Tuosta asusta tulee ainakin omasta mielestä niin kesäinen olo, että ei enää edes malta pysyä housuissaan kun odottaa ihania kesäiltoja, että saa pukeutua juuri tuohon samaan asuun ja lähteä kaupungille!

1g

1t

1r

1

1o

1d

Tuon neuletakin löysin ihan vasta ja tykkään tuosta kovasti, mutta samalla vihaan sitä. En osaa päättää, että tykkäänkö noista lepakkohihoista vai vihaanko niitä. Välillä ne on ihan kivat, mutta takkia päälle laittaessa tekisi mieli repiä nuo hihat kokonaan pois :-D Muuten tuo neuletakki on oikein kiva ja ollut viime ajat kovassa käytössä! Sveoja olen jo pari kertaa ulkoiluttanut, mutta eilen käytin koiria lenkillä kuraisilla teillä ja hetihän ne oli myös sen näköiset, että niillä oli lenkillä käyty joten heitin mussukat pesukoneen kautta kenkähyllylle odottamaan kuivia teitä! Ihanaa kun ulkona on niin keväiset ja lämpimät kelit nyt! Pakko nauttia ihan antaumuksella kun kumminkin tulee vielä jossain vaiheessa takatalvi.. Taidankin itse asiassa nyt lähteä kuistille nauttimaan auringosta ja toivon kovasti, että sillä aikaa olette kertoneet mulle, että mitä mieltä te olette tästä mun asusta! 

9 kommenttia:

  1. Tosi kiva asu ja postaus! Tosi söpö tuo toppi!:-) pitäisiköhän itekin raahautua kirpparille jos sitä vaikka löytäisi jotain kivaa itsekin!:D

    VastaaPoista
  2. Ihana toppi! Ja tosi kivoja muutoksia oot tehnyt blogin ulkoasulle :-) Ja i feel you ton neuletakki ongelman kanssa mm. ponchon kanssa takin laittaminen on ihan kauheeta! :-D

    http://notttwice.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. OI miten söpö toi toppi!! :)

    http://katja-positivevibes.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. Pitäisi kans varmaan käydä kirppareilla useammin! :D Tosi kivalta asulta näyttää. :)

    VastaaPoista
  5. Ompa keväinen asu! Ihanan hempeän värinen tuo toppi ja villatakki on myös mun mieleen noiden raitojen takia :)

    http://ronjannika.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  6. Tykkään tosi paljon tosta asusta ja musta toi neuletakki on super kiva!

    http://heidimariay.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  7. Oot aivan älyttömän kaunis! <3 Muutenkin tosi suloinen blogi :)

    http://kakkujaunelmia.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  8. Niin ihanan keväinen/kesäinen asu! Oon jotenkin ihan rakastunut tuohon topin väriin :)

    http://riikkamaria.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  9. Ihanan hempeä ja keväinen toppi! Tajusin just, että multa löytyy lähes samanlainen :D Pitääkin etsiä se ja ottaa käyttöön!

    http://closerr-to-the-edge.blogspot.fi

    VastaaPoista