perjantai 6. marraskuuta 2015

Päiviä piristävä kukkapaituli

Heippa taas pitkästä aikaan! Nyt on postailu jäänyt vähän vähemmälle, kun on ollut kiireisiä päiviä, eikä postausideoitakaan ole oikein ollut. Tänään kuitenkin sopivasti ostin eräältä naiselta Facebookin kirppiksen kautta yhden ihanaisen paidan ja ajattelin siitä tehdä ihan oman postauksen. Tulin tallilta neljän aikaan kotiin ja ulkonahan oli jo todella hämärä, joten kuvat ovat jälleen sen mukaisia, kun piti salama päällä ottaa. Vielä enemmän ärsyttää kun minulla oli valkoiset liivit paidan alla, jotka tietenkin helottavat läpi, mutta ei anneta sen häiritä. 

Paita on alunperin ostettu H&M:ltä. Oikeasti mun sanat ei riitä kuvaamaan miten kovasti tuohon paitaan ihastuin. Hintaa tällä oli vain 5 euroa ja paita oli naisen mukaan täysin käyttämätön. Ensinnäkin rakastan kukkakuviota vaatteessa kuin vaatteessa ja kaiken lisäksi helmassa on tuollainen pitsireuna. Olin aivan myyty nähdessäni paidan. Varmaan pidän paitaa päälläni yötä päivää, enkä laske sitä silmistäni ollenkaan.



Mitä te tykkäsitte paidasta, oliko teidän mieleen? :) Ihanaa viikonloppua kaikillen <3

8 kommenttia:

  1. oih tosi nätti paita. kirppislöytyjä parempaa ei ookkaan.
    Sun blogiskin on ihan tosi nätti, oli kiva selailla ja lueskella
    Kivaa viikonloppua sullekkin!

    http://lauras-eyes.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Mielenkiintoinen blogi sulla. Tykkään ulkoasusta (vaikka pinkki yksi mun epälemppari väri onkin :p) ja myös postauksista. Teksti on helppolukuista ja hyvälaatuiset, isot kuvat kiva lisä :)

    http://kinkkukansa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta kommentista! Haha pinkki on kyllä aika mielipiteitä jakava väri :)

      Poista
  3. Tykkään sun blogin ulkoasusta sekä kuvista erittäin paljon! Blogiasi on helppo lukea kivan ulkoasun takia.

    http://pinjansilmin.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. Tosi söpö paita! <3 Mua vaan häiritsee tosi paljon että kuva on otettu salamalla ja valkoiset rintsikat hohtaa läpi...

    katiannausa.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kuten tekstissä mainitsinkin, että oli jo pimeää kun kuvia menin ottamaan ja oli pakko ottaa salama päällä, joten myös valkoiset liivit helottavat läpi. Häiritsee se kieltämättä minuakin :D

      Poista