maanantai 2. marraskuuta 2015

Lokakuun suosikit

Heippa! Näin marraskuun ensimmäisenä postauksena ajattelin kertoa teille mun lokakuun suosikit. Kun tulin koulusta, juoksin bussipysäkiltä kotiin nopeampaa kuin Usain Bolt, että ehtisin ottaa kuvat ennen pimeää. Arvatkaa vain ehdinkö?  En ehtinyt. Onnekseni olen täällä blogissa jo melkein kaikki suosikit aikaisemmin esitellyt eri postausten muodossa, joten kuvat olivatkin jo valmiina. Onhan se tympeää, että samat kuvat pyörii postauksissa, mutta en vain yksinkertaisesti ehdi koulusta kotiin ennen pimeää. Parista kuvasta varmasti huomaattekin, mitkä olen tänään hämärässä ottanut. Laatu on hirveä ja kuvien valotus päin honkia. Ei anneta sen silti häiritä. 


Eka ja ehdoton ykkössuosikki on Gina Tricotilta tilaamani tanktop. Rakastan tuota paitaa niin paljon, että voisin pitää sitä kokoajan ylläni. Toppi oli alennuksessa sen tilattuani ja maksoi jotain reilu seitsemän euroa. Lokakuun viileät päivät olen säätä uhmaten pukeutunut tähän rakkauteen <3


Toisena suosikkina sitten poikaystävältäni saama hajuvesi. Minulla oli ennenkin tälläinen, mutta tuo 'suutin' osa meni hukkaan ja sen jälkeen sitä ei enää tullutkaan käytettyä. Juuso osti minulle vuosipäivälahjaksi toisen Boumin ja tykkään tuon hajuveden tuoksusta todella paljon! Ihan yksi lemppari hajuvesistä ikinä!


Kolmantena on maailman paras BB-voide. Mulla on kasvoissa vähän sen kaltainen iho, että siinä ei tahdo pysyä mikään meikkivoide eikä puuteri. Ennen tuon mömmön löytöä jouduin joka välissä lisäilemään meikkivoiteita naamaan. 
Epätoivoisena kaupasta etsin meikkivoidetta, jota vielä en ollut kokeillut ja joka mahdollisesti pysyisi ihollani. Sitten törmäsin tuohon. Ostin kokeiluun ja sille tielle jäin. Tämä voide pysyy kasvoillani loistavasti ja BB-voiteen koostumus on ihanan kevyt, eikä kasvoista tule rasvaisen tuntoiset. Mitään muuta meikkivoidetta en enää edes harkitse kokeilevani.


Seuraavana sitten Zen-värityskirja, jonka ostin jokin aika sitten. Olen aivan koukuttunut värittämiseen ja kirjan kuvista tulee todella hienoja kunhan vain jaksaa panostaa värittämiseen. Kerrankin olen löytänyt tekemistä, joka tappaa aikaa puhelimen kanssa. Inhottaa jo itseänikin, kun olen aina puhelin kourassa. Värittelyn lumoissa ei puhelimen olemassaoloa edes muista.


Viidentenä sitten kirpputorilöytöni. Nämä nilkkurit löysin parisen viikkoa sitten kipputorilta ja hintaa taisi olla vain kolmisen euroa. Rakastuin noihin aivan totaalisesti. Yleensä pidän tennareita kesät talvet, mutta nyt oli aika saada vähän muitakin kenkiä jalkaan ja nämä olivat oivat välikausikengät. Liukkailla keleillä näitä ei tosin todellakaan uskalla pitää, sillä kenkien pohja oli aivan sileä ja jo sisällä kävellessä meinaa liukastua :-D!


Lopuksi sitten vasta täällä blogin puolella esillä olleet kirppariostokset. Ihastuin tuohon peplumtoppiin kovasti ja myöskin tuo neuletakki sulatti sydämmeni. Rakastan vaaleanpunaista <3 Sitä ei voi koskaan olla liikaa!

Tälläiset suosikit tällä kertaa. Tämän blogin ensimmäiset suosikit itseasiassa. Millainen postaus oli teidän mielestänne, tekisinkö myös jatkossa näitä kuun suosikkeja? Itse kyllä ainakin tykkään toteuttaa näitä! Ihanaa viikkoa ja vasta alkanutta marraskuuta kaikille!

16 kommenttia:

  1. Joo tee ihmeessä suosikkeja! Näitä on aina kiva lukea :) Mun pitää kyllä ottaa testiin toi BB- voide heti kun saan kaikki vanhat meikkivoiteet kulutettua loppuun! Ja joo mullakin on värityskirja tällä hetkellä työn alla, ja siinä kyllä jotenkin kummasti rentoutuu, vaikka eka sitä vähän epäilinkin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi BB-voide on kyllä tosi huippua! Värityskirjaa värittämällä saa kyllä kummasti mieltä ja stressiä tasattua!

      Poista
  2. Samaa mieltä kun edellinenkin, tee vaan näitä suosikkeja lisää, tämä postaus oli oikein kiva!

    VastaaPoista
  3. Sullapa on mukavan oloinen blogi! Tykkään erityisesti blogissasi hyvälaatuisista kuvista. :)

    pinjansilmin.blogspot.fi

    VastaaPoista
  4. Nää kuukauden suosikki postaukset on tosi kivoja :)! Aivan ihana toi peplum toppi ♥!

    VastaaPoista
  5. Tuo hajuvesi on kyllä hyväntuoksuinen! :) Kiva blogi siulla!

    http://charlotta-sofia.blogspot.com

    VastaaPoista
  6. Aah nuo värityskirjat on niin kauniita. Itsekin omistan yhden, mutta olen muutossa hävittänyt kaikki kynäni. Nyt suruttaa.

    http://low-leveladult.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin kyllä on, varsinkin kun panostaa värittämiseen niin kuvista tulee todella kauniita! Voih, sinun täytyy käydä ostamassa uudet kynät jotta pääset taas värittelemään :)

      Poista
  7. Magee toi ensimmäinen toppi! Tälläiset kuukauden suosikit postaukset on kyllä aina kivoja :) Muutenkin kiva blogi sinulla!

    http://m-stay-fresh.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  8. Aivan ihana toi ensimmäinen paita :) Hauska toi kuosi!


    http://lauraaleksandra.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja joo se on vähän erilainen, itse silti kyllä tykkään siitä, vaikka ostaessa vähän epäröin ensin juurikin tuon värin ja kuosin takia :D

      Poista