keskiviikko 18. marraskuuta 2015

Luonnonlapsi mä oon

Heippa! Tänään ajattelin tulla jakamaan parit huonolaatuiset kuvat mun tän päivän valokuvailusta. Rakastan aina salaa mielessäni lintuja ja mun mielestä niitä kuvatessa voisi viettää kokonaisen päivän. Minusta ei ihan ensimmäisenä uskoisi, että tykkään luonnosta ja luonnoneläimistä ihan sairaan paljon. Meidän koko perhe on tosi luonnonläheistä ja kai se on sitten sitä kautta tarttunut muhunkin. En nyt meinaa sitä, että isi ja äiti olisi jotain puiden halaajia, mutta iskä metsästää ja oleskelee metsässä olevassa eräkämpässämme vapaa-ajallaan ja äiti sitten taas lenkkeilee koirien kanssa paljon metsissä. 
Pienestä pitäen olen käynyt iskän kanssa marjastamassa ja ollaan ajeltu kymmeniä ja taas kymmeniä kilometrejä metsäautoteillä eläimiä bongaten. Salainen haaveeni onkin, että jokin päivä pääsisin näkemään karhun luonnossa! Vaikka hirveän pelottavia eläimiä karhut ovatkin, silti tahtoisin kokea sen hetken, kun karhu olisi ihan näköetäisyydellä. Haha, toisaalta näin realistisesti ajateltuna juoksisin kyllä pää kolmantena jalkana sitä karhua karkuun, mutta olisihan se hieno kokemus.

Tänään innostuin kuvailemaan lintulaudallamme lounastavia lintuja ja mikään ei voi olla hankalampaa kuin lintujen kuvaaminen! Silmänräpäyksessä lintu on jo kadonnut laudalta, eikä kameraan tarkentunut muuta kuin pyrstösulka. Pari ihan kelpo otosta sain räpsittyä, mutta tunnetusti blogger syö kuvien laatua vielä lisää jo valmiiksi epätarkoista kuvista. Linnut ovat oikeasti niiiin söpöjä <3 Pihallamme asustava fasaanikin on jo useampaan postaukseen blogissani päässyt, kun se on vähän helpompi kuvattava. 







Kerrankin erilainen postaus tänne ostosten esittelyjen keskelle! Itseasiassa, kun katson kuvia ei niiden huonolaatuisuus enää niin häiritsekään. Linnut ovat äärettömän nopeita pyrähdyksissään ja ehkä kuvien huono laatu vähän kuvastaa tätä! Kuten viimeisistä kuvista huomaattekin, kameraan ehtii tallentaa ainoastaan lintujen pyrstösulat kun ne ovatkin jo matkalla syömään laudalta hakemiaan siemeniä. Oletteko te luontoihmisiä?

17 kommenttia:

  1. ompa ihania lintukuvia kerrassaan :)!

    VastaaPoista
  2. Ihana ulkoasu sun blogilla! Ollaan muuten myös aika samoilta päin kotoisin :) Käy kurkkaamassa mun blogia! jessyina.blogspot.nl

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos! Koko eilisen päivän tätä ulkoasua värkkäilin ja nyt oon vähän tyytyväisempi tähän itsekin :)

      Poista
  3. En ehkä niinkään luontoihminen, mutta parasta on kyllä ku pääsee mökille aina välillä, ja pääsee metsää kävelee ja ihmettelee luontoo. Se on kyl ihan parasta. Ja yleensä kamera kaulalla siellä vaeltelen, joskus kyl kans kuumottaa et sielt tulee joku karhu :'D Mutta joo kiva postaus oli :)
    http://s-underthesamestars.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse rakastan mökkeilyä ja sitä kun vaan saa olla siellä luonnonhelmassa <3 Kiitos!

      Poista
  4. oi kun söpöjä lintukuvia oot saanut :)! Nyt tekis itekkin mieli lähteä ulos kuvailemaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Hhaha, ei muuta kuin kamera kaulaan ja menoksi :)

      Poista
  5. Oot oikeessa että lintuja on todella vaikea kuvata! Hyviä kuvia silti :) Mä en ole mitenkään kauhean eläinrakas, mutta luonnon keskellä tykkään oleskella paljon, tykkään luonnon kauneudesta tosi paljon :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Luonto on kyllä kauneimmillaan syksyllä ja talvella! Silloin on niin ihanaa lähteä kuvailemaan <3

      Poista
  6. Onpas todella hienoja kuvia! I like :)

    VastaaPoista
  7. Olen viettänyt koko lapsuuteni metsän keskellä maaseudulla, joten luonto on ollut aina todella lähellä sydäntä. Mikään ei voita lauantai aamuista suo kävelyä usvan keskellä ennen kuin aurinko nousee <3 Ps todella mahtavia valokuvia!

    http://nuoruustanssi.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  8. Oi kun kivoja kuvia! Haha, munkin mielestä linnut on tosi söpöjä, varsinkin tilhet on niin sulosia! :D Ite en ole ikinä edes yrittänyt kuvailla lintuja, mutta sä oot kyllä onnistunut näissä hyvin!

    http://sunheavenn.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitosta! :) Linnut on kyllä ihania eläimiä. Kuvat eivät omasta mielestäni onnistuneet niin odotetusti kuin olisin tahtonut, mutta kyllä noistakin sentään selvää saa :)

      Poista
  9. Tosi kivoja kuvia ja tää sun blogin ulkoasu on ihanan tyttömäinen! :)

    http://emmassusannaa.blogspot.fi

    VastaaPoista