perjantai 22. huhtikuuta 2016

Porkkanatukkaa ja reikäistä villapaitaa

Mä mietin hetken jakaisinko mun tän päiväisiä asukuvia teille ollenkaan, sillä kaikki kuvat olivat pilalla mun naaman takia. Mun naamahan on kuvissa ihan oranssi? Ulkona kuvat näyttivät hyviltä, mutta koneella muokattuna meinasin pudota penkiltä. Olenko koko päivän kulkenut koulussa naama oranssina? :-D Ostin eilen meikkivoiteen, joka oli kyllä vaaleinta laatua eikä se jätä kasvoihin rajojakaan, joten ihan oikean väristä sen pitäisi olla. Valkoista seinää vasten seistynä vaalea paita päällä saa ilmeisesti sitten mun uuden porkkanatukan niin hohkaamaan, että se vääristää mun kasvojen värin. Tai sitten vaan meikkivoide on liian tummaa, vaikka peilistä katsottuna kasvot näyttävät normaaleilta. Päätin nyt kuitenkin julkaista nämä kuvat joka tapauksessa, sillä asukuvia ei ole ollut pitkään aikaan ja olisi ihana saada niitä pitkästä aikaan teille jaettua! Vaikka sitten oranssinaamaisia kuvia, mutta kuvia kumminkin.

Eilen sain jonkin kumman päähänpiston alkaa vaalentamaan tukkaa, vaikka edellisen blondaussession jälkeen vakuutin itselleni, että koskaan en enää tulisi vaalennusainetta päähäni laittamaan. Toisin kävi ja nyt ollaankin hetki sitten porkkanapäänä. Vaikka tämä mun tukka on oikeasti ihan hirveän värinen ja ennen kaikkea todella epätasainen ja vahinko, tykästyin tähän silti. Mitä te olette mieltä? En tukkaani tämän näköiseksi aijo jättää, mutta hetken annan pääni näyttää tältä, sillä vaalentaminen on aina niin raskas prosessi hiuksille.

k3

k6

Ostin pari päivää takaperin kirppikseltä tuon paidan, johon olen ihan ihastunut! Huomaa kyllä, että paitaa on aikaisemminkin käytetty, sillä pinta on jo hieman nukkaantunut. Mulle tämä paita silti vielä kelpaa loistavasti ja halpakin tämä oli!

k1

k2

k4

Mun viikonloppu on alkanut sateisissa merkeissä ja tämä päivä meneekin kotona, sillä Juusolle tulee kavereita Pulkkilasta käymään joten ajattelin antaa poikien olla keskenään ja jäädä kotiin. Huomenna menen sitten Juusolle loppu viikonlopuksi.

Kyselin viime postauksessa teiltä vähän postausideoita ja ainakin my dayta sekä faktapostausta toivottiin. Olisiko muita kivoja ideoita postauksiin, jotka olisi just teidän mieleen? On niin vaikea toteuttaa postauksia, joista lukijatkin pitävät jos en saa teiltä mitään toivetta taikka palautetta! Nyt toivottelen jokaiselle oikein mukavaa ja rentouttavaa viikonloppua! <3

7 kommenttia:

  1. Aivan ihana tuo valkoinen paita. <3 Tykkäisin kovasti juurikin noista myday-postauksista ja sitten vaikkapa jonkun kauneustuotteen tai tavaran arvostelupostauksesta (niinkuin silloin se sun kookosöljypostaus, kertoist käyttötarkoituksia jne.).

    http://tildahytonen.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, itse tykkään siitä myös! :-D My day mulla onkin kummitellut mielessä, mutta pitäsi olla vain jokin sellainen päivä, jolloin teen jotain muutakin kuin käyn koulussa ja kotiin tultua makaan sängyllä ja katon Netflixiä..:D

      Poista
  2. Älä muikistele joka kuvassa! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah, muikistele :-D Joo, ehkä ne huulet on vähän törröllä, mutta se on vain jäänyt tavaksi ;)

      Poista
  3. Tosi ihana paita ja ihana sinä!! ♥ Nuo hiukset ovat kivat mielestäni, sopii sulle. Saisko sulta muuten lisää kosmetiikka-postauksia, vaikka näyttäisit mitä meikkejä olet käyttänyt johonkin erikoisempaan meikkiin? Terveisin kosmetiikkahörhö... :D Tutoriaaleja, vinkkejä, kosmetiikkaostoksia ja -suosikkeja..? ;)

    www.pirstaloitunut.blogspot.fi

    VastaaPoista
  4. Tosi ihana tuo valkoinen paita ja kivan väriset on nuo sinun uudet hiukset!:-)

    VastaaPoista
  5. Ahahh, ite ajattelin muista kommenteista poiketen että jotkin erikoiset reseptit vois olla kivoja postauksia vaikka sitten kerran kuussa! :)

    VastaaPoista