keskiviikko 6. huhtikuuta 2016

Essence

Heippa! Oompas ollut huono blogaaja viime ajat kun postauksia on tullut varmaan kerran kahdessa viikossa ja kommentteihinkaan en ole viitsinyt vastata. Päivät on menneet töissä ja iltaisin ei ole viitsinyt konetta avata. Tänään mulla oli vika harjottelupäivä ja koulu alkaakin vasta 18.4, joten nyt mulla on vajaa kaksi viikkoa aikaa lomailla ja panostaa blogiin! Koulun alkaessa pyrin pitämään blogin joka tapauksessa aktiivisena enkä päästä sitä hiljenemään tällä tavoin kuin se on töitteni takia hiljentynyt. Itse postaukseen nyt ja tänään esittelenkin teille mun uudet meikkiostokset.

Paikkakuntamme Halpa-Halliin oli ilmestynyt jokin aika sitten Rimmelin meikkihyllyn tilalle Essencen meikkihylly, jota olen aktiivisesti tutkiskellut viime päivät. Ekan kerran sitä kaverini kanssa katsoessamme ja meikkien hintoja ihmetellessämme ajattelimme, että onko kyseiset meikit tehty lapsille kun ne olivat niin hirveän halpoja :-D Lähiaikoina blogimaailmassa on tullut todella usealta blogaajalta postauksia Essencen meikeistä ja kaikki ovat kovasti kehuneet kyseisen firman meikkejä! Eli hinta on muuten vaan niin alhainen, mutta laadultaan nämä meikit pitäisi olla aivan kuin esimerkiksi Maybellinenkin meikit.

Itse ostin heti kerralla enemmän meikkejä ja alle kahdellakympillä sain haalittua saaliikseni varjostus-korostuspaletin, kaksi huulipunaa, puuterin, luomiväripaletin ja peitevoiteen. Näistä olen ehtinyt kokeilemaan huulipunia, puuteria, peitevoidetta sekä luomiväripalettia ja en voi muutakuin kehua!
Toinen huulipuna on sävyä 06 frosted, ihana ihana vaaleanpunainen joka tuo huulille haaleaa punaa ja kiiltoa. Toinen puna on sävyltään 07 velvet matt ja tämä mattahuulipuna nousi juuri mun suosikiksi! En ole juurikaan huulipunia käyttänyt, mutta tähän punaan ihastuin todella! Puna on sopivan pinkihtävä ja pysyy huulilla todella hyvin! 

m1

m9

m10

Tämä kakkupuuteri on erinomainen. Ihosta tulee todella tasainen ja meikki pysyy kasvoilla koko päivän!

m2

m3

Mun ihoon on viime aikoina tullut ihan hirveästi finnejä ja meikkivoide ei niitä kokonaan peitä. Ajattelin sitten kokeilla viellä peitevoidetta meikkivoiteen alle, josko finnit rupeaisivat pysymään piilossa. Tämä voide maksoi vain reilun kaksi euroa ja en ollut uskoa sen kykyä peittää finnejä ja muita ihon epäkohtia kun tätä ekan kerran kokeilin. Punoitus ja finnit ovat tämän voiteen ansiosta piilossa ja en usko vieläkään, että noin halvalla sain täydellisen peitevoiteen! Suosittelen!

m8

Rakastan käyttää ruskeita/oranssahtavia luomivärejä ja löysin Essencen hyllystä paletin, joka oli kuin minulle tehty. Hintaa tuolla luomiväripaletilla oli vain viisi euroa ja olen aivan myyty. Rakastan noita sävyjä ja värit ovat kestäviä ja helposti levittyviä. Edellisem palettini napit menivätkin rikki, joten tämä uutukainen tulikin juuri oikeaan saumaan pelastamaan mun päivät!

m4

m5

Vikana sitten tämä varjostus-paletti, jota en vielä olekaan ehtinyt kokeilemaan, mutta suuret ovat odotukset tätä kohtaan! Kaikki muut Essencen meikit ovat osoittautuneet niin hyviksi, että ei tämäkään paletti voi mikään turhuus olla! Odotan innolla, että pääsen kokeilemaan tätä. Tykästyin tähän palettiin erityisesti kun tässä tulee poskipunakin samassa! Oman poskipunani rikoin ajat sitten ja nyt sain poskipunankin samalla!

m6

m7

Oletteko te jo kokeilleet Essencen meikkejä? Mitä olette olleet mieltä? :-)

16 kommenttia:

  1. En ole ennen kuullutkaan Essence-kosmetiikkamerkistä. Tuotteet näyttävät laadukkailta ja merkin valikoima tämän postauksen perusteella monipuoliselta. Täytyykin seuraavan kerran Essenceen törmätessä jäädä hyllykköä tutkailemaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha en mäkään ollut kuullut ennen kuin omaan Halpa-Halliimme sellainen hylly ilmestyi :-D

      Poista
  2. Onpas nättejä kuvia! Hyvä postaus kokonaisuudessaan :)

    http://fashionsivu.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Ihania värejä! Oon kuullu kyseisestä merkistä, ja kokeillutkin. Ei vaan ollut mun juttu jostain syystä, vaikka edullisuus onkin mulle kamalan tärkeetä :D

    Ois kiva nähä joku postaus, missä käytät esim. pelkästään Essencen meikkejä.


    http://diy-dib.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse taas tykkään todella kovasti! Mutta eihän mikään ole kaikkien mieleen! Voisin joskus vaikka toteuttaakin tuon postauksen :)

      Poista
  4. Oon tainnut joskus kuulla kyseisestä merkistä mutta en ole koskaan mitään heidän tuotteitaan ostanut mutta nyt kyllä taitaa olla pakko käydä kattomassa saako meidän kaupungista nuista jostain. Pakko ainakin joku testata! Tosi kiva postaus muutenkin:-)

    http://vilmaliona.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! On kyllä kokeilemisen arvoisia meikkejä, ehdottomasti!

      Poista
  5. Olen joskus kuullut kyseisestä merkistä, mutta en ole tutustunut paremmin! Täytyypä testata joskus :-) Ihanan värinen tuo huulipuna <3


    ♥ Vilhelmiina Lyydia

    http://vilhelmiinalyydiaa.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa seuraavan kerran Essencen hyllyyn törmätessä jäädä tutkimaan :) Itse myös rakastuin tuohon huulipunaan ihan täysin! <3

      Poista
  6. Itse innostuin tilaamaan Essencen tuotteita ennen joulua. Olen ollut todella tyytyväinen silmämeikinpohjustus aineeseen sekä kulmakyniin. Ihania kuvia! Taidan itsekin käydä ostamassa tuon huulipunan, se on niin ihanan värinen!

    http://elamasilmissanii.blogspot.fi

    VastaaPoista
  7. Ihanat noi huulipunat! Niin söpöt nuo niiden purkitkin! :) Meillä on täällä Jyväskylässä vaan yhdessä kaupassa Essenceä ja tuntuu ettei se valikoima ikinä uudistu, blaah. :(

    http://katja-positivevibes.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  8. Apua miten ihanan värinen tuo huulipuna huulikuvassa! Keväisin innostun aina itse käyttämään enemmän sekä kiiltoja että punia ja ne kyllä piristävät ihanasti koko meikkiä :) ♥

    http://justsayinghianne.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  9. En ookkaan kuullu Essencestä aikasemmin, mut toi peitevoide nyt ainaki vaikuttas ihan lupaavalta, kun on ollu sellasen hankkiminen suunnitelmissa jo pitkään... Pitää katella vähä jos tulis vastaan Essencen tuotteita! (:

    http://hobbieshappiness.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  10. Hmm, nuo Essencen huulipunat kuulostaa kivoilta! Pitääpä mennä seuraavan kerran kaupungilla käydessä vilkaisemaan, oisko mitään itteä miellyttäviä sävyjä tarjolla, eli lähinnä tummanruskeaa tms ja nudea :D

    VastaaPoista
  11. Ihanan näköisiä huulipunia ja ihanat huulet! :)

    VastaaPoista