maanantai 18. huhtikuuta 2016

6 faktaa meidän parisuhteesta

Heippa! Sateisen maanantain kunniaksi ajattelin tehdä postauksen minusta ja Juusosta, kun aikaisemmin en ole paljoakaan meidän parisuhdetta teille avannut! Ollaan oikeasti kuin yö ja päivä ihmisinä, mutta onneksi täydennetään toisiamme! Kerron nyt teille kuusi enemmän tai vähemmän outoa faktaa mun ja Juuson parisuhteesta! 

1. Riidellään paljon
Parisuhteisiin kuuluu riitely, mutta meidän suhteessa sitä on kyllä aivan liikaakin! Oon todella, painosanalla todella herkkä suuttumaan ja Juuson ei tarvitse kuin sanoa väärin niin kilahdan. Juuso ei onneksi suutu juuri koskaan, joten riidat ovat aina vain minun kilahteluja :-D Lepyn kumminkin nopeaa eikä riidat ole paria tuntia pidempiä. 

2. Pelataan yhdessä pelejä
 Pelejä pelaamisella en meinaa tietokoneella kuulokkeet päässä nörttäämistä vaan ollaan yhdessä jonkin tovin ajan pelailtu eri pelejä puhelimilla. Ensin pelattiin samaan aikaan autopelejä, sitten siirryttiin Subway surfiin, seuraavaksi koukututtiin 8 ball pooliin ja nyt ollaan siirrytty molemmat Candy crush sagan pariin. Candyssä lähetellään toisillemme elämiä ja pelaillaan yhdessä vaikeat tasot läpi. Saattaa vierähtää parikin tuntia pelaillessa sängyllä Candyä yhdessä :-D 

12
3. Nähdään ainoastaan viikonloppuisin
 Vaikka asutaan samalla paikkakunnalla vietetään aikaa silti ainoastaan viikonloppuisin. Meidän kotien välillä on kumminkin 9 km, joten kyytien hommaaminen on aina työmaa. Koulun jälkeen ei muutenkaan jää paljoa aikaa oleilla yhdessä, joten ollaan opeteltu näkemään ainoastaan viikonloppuisin. Viikot hurahtavat nopeaan, joten ei viikoilla edes ajattele, että olisi ikävä toista. Viikonloppuisin on sitten kaksi kertaa mukavampaa nähdä ja käpertyä toisen kainaloon, kun ei ole koko viikkoa kiehnännyt kylki kyljessä. 

4. Pelleillään aina yhdessä
 Aina kun nähdään väännellään naamojamme, puhutaan ihan älyttömiä ja sikaillaan yhdessä. Meidän jutut menee välillä niin sairaiksi, että meidät passitettaisiin molemmat valkotakkisten luokse, jos joku ulkopuolinen kuulisi meidän 'läpät' :-D Ei hävetä tehdä mitään toistemme seurassa. 

12s
5. Ollaan todella läheisiä
 En ole koskaan jakanut kenenkään ihmisen kanssa yhtä paljon asioita kuin Juuson. Kerron Juusolle aivan kaiken ja voin olla täysin varma, että kukaan muu ei sitä saa tietää. Juuso on mulle samalla poikaystävä kuin paras ystäväkin. Jaetaan myös tätä läheisyyttä keskenämme usein. Halaillaan ja kiehnätään toisissamme jatkuvasti. Makoillaan sängyllä lusikassa ja sohvalla katsotaan Salkkareita sylikkäin. Iltaisin taas käperrytään toistemme kainaloihin ja aamulla herätessä ollaan toisiimme kietoutuneena.

12a

12g

6. Ärsytetään toisiamme tahallaan 
Oon huomannut, että ärsytetään toisiamme koko ajan jollain tapaa. Joko kettuillaan toisillemme ihan turhista asioista, kiusataan toisiamme vanhoilla asioilla tai muuten vain inistään korvan juuressa niin kauan, että toisella palaa käämi. Etenkin Juuso harrastaa tätä tahalleen ärsyttämistä joka kerta kun nähdään :-D

Millaisia teidän parisuhteet on? Kiehnäättekö koko ajan kylki kyljessä vai tykkäättekö olla yksikseenkin välillä? Haha, mulla ja Juusolla on niin omanlainen suhde, että varmasti ei kellään ole samanlaista. Ehkä ihan hyvä niin! Kivaa viikkoa kaikille!

12 kommenttia:

  1. Tunnistin montakin samaa asiaa omasta parisuhteestani! :D♥ Huippu kiva postaus :)

    ♥ http://jeannays.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Ihana postaus, on kiva lukee muidenki parisuhteista! Muutama kohta täsmää omaanki suhteeseen :D

    http://liisaatana.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, hyvä että ei Juuson kanssa olla ainoastaan ihan hassuja :-D Kiitos!

      Poista
  3. Tosi kiva postaus! Komppaan Liisaa :-D Musta tuntuu et jokanen omalla tavallaan täsmää munkin suhteeseen, haha :-D

    VastaaPoista
  4. Tosi kiva postaus ja kirjotit myös tämän kivasti! Söpöjä kuvia :-)

    VastaaPoista
  5. Tä on ihana postausidea! Oli hauska lukea näitä :D

    http://www.noraadler.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Olipa ihana kuulla, että oli lukemisen arvoinen! :)

      Poista
  6. Mä niin kaipaan parisuhdetta! D: Aivan ihana postaus ja toivottavasti ootte pitkään yhdessä. :) ja toivottavasti minäkin voin joskus tehä tämmösen postauksen haha

    http://rauniamanda.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se parisuhde tulee ihan varmasti jokaiselle vastaan jossain vaiheessa elämää, toisille aikaisemmin kuin toisille! Sitä mäkin toivon, etä nään Juuson istuvan harmaan kiikkustuolissa ja leikkimässä meidän lastenlasten kanssa :-D

      Poista