keskiviikko 20. heinäkuuta 2016

Summer outfit

Aurinkoista keskiviikkoa kaikille! Tänään on ollut pitkästä aikaan lämmin ja aurinkoinen päivä, joten lähdettiin Niinan kanssa päivällä rannalle nauttimaan auringosta. Räpsittiin musta parit kuvat ja kuvissa mulla onkin päällä mun uusi rakkaus, jota en ole teille vielä esitellytkään. Tilasin Gina Tricotilta tuollaisen 'poolokauluksisen' topin ja olen ihan rakastunut siihen. Voisin pitää sitä päälläni jatkuvasti. Kuvissa näkyvä laukku on myös jäänyt esittelemättä ja sen ostin kirpparilta jokin aika sitten parilla hassulla eurolla. Itseasiassa päälläni oleva hame ja balleriinatkin olen kirppikseltä ostanut :-D Käveltiin Niinan kanssa kylille pyöräilyn sijaan ja voin sanoa, että toista kertaa en balleriinoja kävelykengikseni ota. Kotiin päästyämme jalat oli niin rakoilla ja hankautumia täynnä että itku melkein pääsi :-D
 
ke3

ke1

ke4

ke5

Muuttohommatkin etenee omalla painollaan ja viikon päästä olisikin jo muutto. Mulla on edessä ihan hirveästi isoja asioita kuten 24.7 täytän 18 vuotta, ensi viikon keskiviikkona on inssi ja inssistä seuraavana päivänä onkin muutto. Kamalan paljon uusia tuulia puhaltaa, mutta ehkä annan niiden vain viedä mukana ja katsoa miten tässä käy. Jokaisesta noista kolmesta asiasta olen kyllä enemmänkin kuin innoissani! 

Mitä olette mieltä noista 'poolokauluksisista' paidoista? Omaan silmääni ne näyttää kyllä tosi kivoilta! Ihanaa viikkoa kaikille <3

12 kommenttia:

  1. Rakastan poolokauluksisia paitoja, ja tuo toppi on kanssa upea. Se sopii sulle tosi hyvin! Onnea myös synttäreiden, muuton ja inssin kunniaksi! Itelläki oli synttärit ja inssi samassa rypäkässä keväällä, ja jotenkin vain kumpikin meni putkeen. Kyllä ne sullaki hyvin menee!

    VastaaPoista
  2. Tosi kivoja kuvia, nätti asu ja säkin olet kuvissa kaunis! :) Itselle tuon malliset vaatteet ei oikein sovi, mutta sun päällä noi näyttää tosi hyvältä. Hyvää kesän jatkoa sulle!

    https://tavoiteenion.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Vau, ihana asu! Itselleni ei oikein poolokauluksiset paidat iske, mutta tohon hameeseen yhdistettynä näyttää kyllä tosi kivalta! :)

    http://enkeliluinen.vuodatus.net/

    VastaaPoista
  4. Poolokaulukset on! <3 Kovasti onnea myös isoista merkkipaaluista - inssi vaan jännittämättä, niin ihan takuulla menee läpi! Vaikka helpommin sanottu kuin tehty - tuo nimittäin, ettei kannata jännittää. Allekirjoittanut veti (melkein) punaisia päin moottoripyöräinssissä - oli siis just vaihtumassa vihreistä punaisiksi, mutta menin vielä valoista läpi - ja läpi meni jopa sekin! ;)

    >> Notes to Self

    VastaaPoista
  5. Poolot on ihania! Ja kokovalkoiset asut :D Joten kivannäköinen asu ja sopii sulle! Onnea myös täältä muuton, synttäreiden ja inssin johdosta!

    https://m-stay-fresh.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  6. Mul oli pitkään vaihe etten millää suostunu lähtee mukaan tohon poolokaulustrendiin, mut nyt oon iteki ihan hulluna niihin :D

    http://thatsentirelyoriginal.blogspot.fi

    VastaaPoista
  7. Hyvää synttäriä jo vähän näin etukäteen! Tosi söpö asu :) hahah, balleriinat ei tosiaan sovi kävelykengiksi, itsekin tein vasta ihan saman virheen :D

    http://turkoosivadelma.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  8. Poolokaulukset ovat parhautta! Kaunis hamonen sulla muuten. Toivoisin muuten sulta lisää kosmetiikka-aiheisia postauksia, sulla on niin kiva tatsi niihin. Vaikkapa uusia ostoksia, hittejä ja huteja, in & out-postauksia tms noin muutaman esimerkin antaakseni.. :-)

    Ihan hurrrjan mahtavaa tulevaa viikkoa!! ♥

    www.pirstaloitunut.blogspot.fi

    VastaaPoista
  9. Oi miten upee asu! En koskaan ole tajunnut, että poolopaidan ja hameenkin voi yhdistää ja itseasiassa ei näytä edes hullummalta :D Ainakaan sun päällä. Vaikutti muutenkin tosi kivalle blogille, joten taidan liittyä lukijaksi ja jäädä seurailemaan :)

    https://mylifestyle-kiia.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  10. Kivan oloinen blogia!:)

    • Vilja
    elamaanikamerarullassa.blogspot.fi

    VastaaPoista
  11. Rakastuin kyllä tuohon laukkuun ja hameeseen! Kirppareilta voi kyllä tehä tosi hyviä löytöjä. Sopii hyvin sulle nuo poolokaulukset:) Niin ja onnea inssiin ja muuttoon!

    VastaaPoista
  12. Ihana asu! Itse tykkään tuollasista kauluksista, jos ne ei ole aivan liian pitkiä ja mene "rullalle". Toivottavasti muutto menee/meni hyvin. :)

    VastaaPoista