torstai 4. elokuuta 2016

Ensimmäinen oma koti

Heippa! Viime postauksesta on ihan tuhottoman pitkä aika ja varmasti arvaattekin viimeisempien postausten perusteella, että hiljaiselon syy on muutto uuteen kotiin. Muutin siis Juuson kanssa yhteen meidän molempien ekaan omaan kotiin. Tietokonetta mulla ei omaa ole, joten postailukin jää nyt vähän vähemmälle, kun kotikotiin pitää aina tulla postaamaan. 

Ensimmäinen viikko on takana uudessa kodissa ja mitään ongelmia tai ikävöintiä ei kotikotiin ole ollut. Talo, jossa asutaan on todella rauhallinen ja mukavia naapureita täynnä. Olen kyllä ihan sairaan iloinen, että löydettiin noin ihana asunto ja niin läheltä kaikkea. Tällä kaikella siis meinaan kotikotia, johon on vain parin kilometrin matka. Abc ja muut kaupatkin ovat parin sadan metrin päässä. Talo on kumminkin vähän syrjäisemmässä, joten yölliset rallit eivät paljoa meidän asuntoon kuulu. Meidän kämppä on 34 neliön yksiö, joka on ensimmäiseksi asunnoksi meille aivan täydellinen. Asunnon pinnat ja ikkunat ovat kaikki uusittu ja remontoitu ja asunto on täysin priimakuntoinen. Viihdyn siellä enemmän kuin hyvin! <3 Kaikki muut tarvittavat tavarat ja kalusteet meillä on, mutta meidän Maskusta tilaama ruokailuryhmä ei ole vielä saapunut ja sitä korvaamassa meillä on ihan kamalan vanha ja naarmuinen mummun peruja oleva ruokapöytä, sekä Juuson vanhempien terassin tuolit. Meneehän nekin paremman puutteessa, mutta toivon silti, että se oikea ruokailuryhmä tulisi pian!

ko1

ko2

Makkariahan yksiöissä harvemmin on ja niinkuin tästäkään ei sellaista erikseen löydy. Sängylle on kyllä alkovi, mutta arvatkaa vain mahtuiko mun sänky siihen poikittain.. no ei todellakaan. En tiedä, että miten lyhyille sängyille tuo alkovi on tehty, kun ei reilu kaksimetrinen sänky siihen mahdu. Piti sitten sänky laittaa poikittain, vaikka millään en olisi tahtonut sitä niin laittaa.

ko5

ko3

ko4

ko6

ko7

Tykkään meidän kylppäristä ihan äärettömän paljon! Ihastuin tässä asunnossa ensimmäiseksi olkkarin tapettiin sekä kylppäriin. Pesukonetta ei olla vielä itselle hommattu vaan aluksi ainakin käytetään pyykkituvan pesukonetta.

ko8

ko9

Ostin Halpa-Hallista pari päivää sitten ruskean ja ruman peilin kun se oli alennuksessa ja olin jo pitkään ajatellut, että tarvitaan peili. Kotona sitten katselin peiliä turhautuneea ja mietin, etä miten sen kehtaan seinälle laittaa. Hetken päästä muistin, että meillä on kaapissa kalustemaalia, jonka vuokranantajamme oli ostanut. Tomerana tyttönä kävin ostamassa kaupasta pensselin ja maalasin peilistä kivan valkoisen, vähän vanhan näköisen. Maalin kuivuttua iskän kanssa ruuvattiin peili seinään ja lopputulokseen olin todella tyytyväinen!

Oletteko te muuttaneet lähiaikoina? Mitäs mieltä te olette meidän kodista?

11 kommenttia:

 1. Eksyin ensimmäistä kertaa blogiisi. Onnea ensimmäiseen omaan kotiin! :) tulipas mieleen asuntoni johon aikoinani muutin ensimmäistä kertaa aivan yksinäni asumaan (aiemmin kimppakämppiä ja sitten myöhemmin asuntoon muutti myös silloinen puoliso.) Nyt ei mene montaa vuotta kun mun vanhin on muuttopuuhissa :,)

  VastaaPoista
 2. Sulla on kyllä niin jotenkin ihanan pirteä blogi! :)
  nippemaailmalla.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. Ihastuttava koti teillä, toi kylpyhuone oli upea!! Asuntonne vaikuttaa oikein mukavan kokoiselta ensimmäiseksi asunnoksi ja hyvä kuntoiselta se kyllä näyttää. :) Itsekin muutin tuossa tiistaina poikaystäväni kanssa saman katon alle! :D

  http://petrajanica.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Tosi mukavan oloinen teidän kämppä! Onnea uuteen kotiin ♥

  VastaaPoista
 5. Ihana ensimmäinen koti! <3 Yksiöt kieltämättä on aina yksiöitä - mutta aika kummallinen juttu, ettei sänky mahtunut alkoviin poikittain... :o Ehkä se runko tekee siihen sen muutaman ekstrasentin, mitä ei oo laskettu mukaan. Höh! :/ Joka tapauksessa, kovasti onnea ensimmäiseen uuteen ja yhteiseen kotiin! :) <3

  Tahdoin Jo - I Already Did

  VastaaPoista
 6. oi ku kiva kämppä! :3 saanko tulla asumaan teijän kylppäriin, se on nii hieno! D:

  http://tytonhupakko.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 7. Kivan ja kotoisan oloinen ensikoti! Toivottavasti viihdytte! :) Täällä kans meiltä tulee uuden asunnon paremmin esittelypostaus vihdoin tulevalla viikolla, se tosin ei oo ensikoti vaan mulle kotikodin lisäksi jo neljäs heh :D

  VastaaPoista
 8. Oi että kuinka nätin ja mukavan näköinen koti! Onnea uuteen kotiin! :)

  http://bonheurrrrr.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 9. Tosi kivan näköinen koti teillä! Onnea sen johdosta :)

  http://fiiaelina.blogspot.com.au/

  VastaaPoista
 10. Oi kuinka ihana koti teillä! Tykkään varsinkin tuosta kylpyhuoneesta ja isosta vaatehuoneesta :) onnea teille uuteen kotiin! :D
  http://sanjaamanda.blogspot.fi

  VastaaPoista