maanantai 23. toukokuuta 2016

18 x Jatka lausetta

Seuraavaksi ajattelin… mennä ottamaan aurinkoa ulos. Ihanaa, lämpömittari näyttää +25 ja aurinko paistaa täydeltä taivaalta <3

Viime aikoina… olen yrittänyt säästää rahaa Juuson synttärilahjaan.. siinä onnistumatta :-D

En osaa päättää… kävisinkö tänään rullaluistelemassa lenkin vai löhöäisinkö vain auringossa kerrankin tekemättä yhtään mitään.

Muistan ikuisesti… 2014 kesän, jolloin Juuson kanssa tuli monet kesäyöt vietettyä yhdessä ulkona.

Päivän paras juttu… oli se, että aamulla herätessäni ja pimennysverhot aukaistuani huomasin auringon paistavan ihan pilvettömältä taivaalta. Päivästä tuli heti parempi tuon ihanan möllykän ansiosta!
Noloa myöntää, mutta… olen ihan täysi sokerihiiri. Tänään kävin koulun jälkeen kirpputorilla ja kaupassa ja kaupasta en pystynyt lähtemään pois ilman sitä Fazerin suklaapatukkaa.

1w

Viikko sitten… aloitin autokoulun ja tähän aikaan istuinkin mun ekoilla teoriatunneilla.

Kaikista pahinta on… kun pää on niin kipeä, että voisi kuolla ja kotona ei satu olemaan yhtä ainuttakaan päänsärkytablettia, argh.

Salainen taitoni on… astioiden rikkominen. Olen rikkonut vahingossa kotona viikon sisään varmaan 5 mukia.

Jos saisin yhden toiveen niin se olisi… että kesästä 2016 tulisi oikein oikein oikein lämmin ja aurinkoinen <3
Minulla on pakkomielle erilaisiin hapsuhuiveihin. Mulla on suuri kokoelma erilaisia hapsuhuiveja, mutta vain paria niistä käytän. Aina huivia ostaessani ajattelen, että minkä vaatteen kanssa sitä käytän, mutta aina ne jää kaapin pohjalle käyttämättä.

Söin tänään… kouluruokailussa kanasalaattia, perunamuusia sekä kasvispyöryköitä.

Ärsyttävintä on… kun onnessaan menee jääkapille hakemaan jotain tiettyä ruokaa, jota eilen vielä kaapissa oli. Nyt kun siellä kävin niin se mun himoitsema jogurtti olikin kaapista kadonnut.

r2

Tekisi mieli… mansikkarahkaa. Tahdon mansikkarahkaa nyt heti.

Minusta on söpöä… kun vanhemmat ihmiset hymyilevät vastaan tullessaan. Tänäänkin joku iäkkäämpi mies hymyili minulle niin herttaisesti kun hän käveli kaupassa ohitseni.

Hävetti… kun kävimme eilen kaverini kanssa illalla kaupasta ostamassa kisakatomoon evästä ja matkalla kaverini möläytti suustaan mitä ihmeellisimpiä ääniä ja juttuja. Olisin tahtonut vajota maan alle :-D

Olenko ainoa, jonka mielestä… auringonpaiste tekee päivästä aina paremman?

1 kommentti:

  1. Tällaiset postaukset ovat niin kivoja!
    Ja ihana blogi sulla:)

    Terkuin Harriet
    www.harrietgripenberg.blogspot.fi

    VastaaPoista