sunnuntai 17. heinäkuuta 2016

Uusia hankintoja muuton lähestyessä

Heippa! Lupasin teille pari postausta sitten tulla esittelemään mun Jotexin paketin sisällön sekä sohvan kun se olisi saapunut. Sohva käytiin eilen iskän kanssa hakemassa Maskusta ja vietiin kämpille ja koottiin. Sohva oli kyllä juuri sitä mitä odotinkin, pieni ja sivä. Juuri sopiva mulle ja Juusolle. Ostamani matto sekä torkkupeitto ja koristetyyny sopi loistavasti sohvan kanssa ja en oikeasti malta oottaa, että pääsen sisustamaan asunnon loppuun sekä viemään loput kalusteet ja tavarat. Tuon asunnon paras on ehdottomasti sen valoisat tilat!

k11

k1
Jo ekassakin kuvassa näkyvät viltin ja peiton tilasin Jotexin alennuksista ja hintaa niillä oli yhteensä vain kuuden euron verran muistaakseni. Viltti on toiselta puolelta ihanan pehmeää 'pörrökarvaa' ja viltti on päällä ihanan lämmin. Tuon täkin alla kelpaa köllötellä pimeinä syysiltoina!

k2
Jotexilta tuli tilattua myös pussilakanasettejä ja tilasin kahdenlaisia: vasemmanpuoleiset tuollaiset kiekurakuvioiset ja sitten keskellä olevat lakanat ovat siis toiselta puolelta tuollaista tähtikuosia ja toiselta puolelta oikeassa reunassa näkyvää raitakuosia. Molempien pussilakanasettien mukana tuli kaksi pussilakanaa sekä toiseen settiin sisältyi kaksi tyynynpäällistä ja toiseen sisältyi neljä tyynynpäällistä. Hintakaan näillä seteillä ei todellakaan ollut kovat! Tuo kiekurasetti oli tarjouksessa 11 euroa ja tuo suurempi setti oli jotain 40 euron luokkaa oikeasti mutta uutena asiakkaana sain -40% alennuksen, joten hintaa jäi jotain reilu 20 euroa.

k3
Pitäähän ikkunoihin olla verhotkin ja samaisessa paketissa näiden muiden kanssa tuli kahdet verhot. Hyvää kuvaahan näistä ei saa, kun ikkunaan en ole niitä vielä viitsinyt laittaa, mutta otan niistä varmasti paremmat kuvat sitten muuton jälkeen kun olen ne ikkunaan laittanut! Verhot ovat tuollaiset niin sanotut solmimisnauhaverhot, eli verhot ripustetaan tankoon solmimalla nuo narut lenkeiksi. Omasta mielestä kiva lisä muuten normaaleihin yksivärisiin verhoihin.

k4
Keittiön ikkunaan tilasin verhojen sijasta pelkän kappaverhon. Äitin mielestä oli huono yhdistelmä, että sijoittaa lieden ja pitkät hulmuavat verhot lähekkäin, joten parempi oli ostaa kappa, joka ei ainakaan liehu vaarallisesti hellan vierellä. Meidän kodin sisustuksen sävyt varmaan ensimmäisten kuvien perusteella jo voitte hahmottaa ja siksipä tästä poikkeamatta keittiöönkin tulee harmaa kappa.

k12

k13
Heti kun mattoja aloin etsiskelemään olin päättänyt, että maton tulee olla nukkamatto. Maton värin tuli olla sisustuksesta poikkeamatta valkoinen tai harmaa. Valkoisen nukkamaton olinkin ostamassa, ennen kuin äiti sai mut tajuamaan, että saisin sen heti likaiseksi. Päädyin sitten tälläiseen harmaanhopeaan nukkamattoon, jonka ostin kummini perheyrityksestä. Hintaa tällä matolla oli 99 euroa.

k5

k10
Mummoni antoi meille kaksi ihan uutta peittoa sekä kaksi tyynyä, jotka hän oli itse joskus lahjaksi saanut, mutta ei ollut tullut hänellä käyttöön. Mummu oli ostanut meille kirpparilta tuollaisen kultareunaisen ruokakaluston johon kuuluu; kannu, kastikeastia, kaksi erikokoista tarjoiluvatia, keitto- ja matalat ruokalautaset sekä syvempi kulho. Astiat ovat niin hienot, että en edes tiedä uskaltaako noita käyttää ettei vahingossakaan ne mene rikki :-D Juuson vanhemmilta onneksi sitten saadaan vielä 'normaaleja' lautasia ja kuppeja lisäksi.

k6

k8
Äiti osti mulle ja Juusolle ns. tuparilahjaksi kahvinkeittimen, yleiskoneen, patalaput sekä irtopohjavuoan. Tuo yleiskone on ikäänkuin normaali sähkövatkain, mutta sen saa myös vatkaamaan itsekseen ilman, että itse sitä pitää kädessä. Ette varmaan älynneet tästä mun selityksestä, mutta ehkä tuosta paketin kuvasta näette vähän mitä haen takaa. Irtopohjavuoka tulee varmasti kovasti käyttöön sillä, rakastan leipoa erilaisia juustokakkuja!

k9
Tälläisen kortin äiti ja isosiskoni oli meille ostanut uutta kotia varten. Varmasti tuo kortin kohta 'Onni on herkuttelua uudessa kodissa' tulee pitämään paikkansa ihan liian kanssa.. :-D

Miltäs teidän silmään näyttää nämä meidän uudet jutut? Muuttoon on enään 11 päivää, ihan hullua!

13 kommenttia:

  1. Toi sohva on upee! Tekis vaan mieli hypätä siihen ja jäädä loikoilemaan ku on niin muhkean näkönen! :D Kivoja ostoksi muutenkin oot ostanut sinne teidän uuteen kotiin. Itsellä vaan nousee muuttokuume entisestään kun alkaa toi vanha asunto kyllästyttämään. :D

    http://petrajanica.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah ihana kiitos :) Toi sohva on kyllä omastakin mielestä tosi kiva ja nätti!

      Poista
  2. Aaaa niin ihania ostoksia! Sulla on niin hyvä maku sisustamisen suhteen, sopivan simppeli pienillä väripilkuilla. Voi että, toivotan teille hirmuisesti onnea uuteen, omaan kotiin! ♥

    www.pirstaloitunut.blogspot.fi

    VastaaPoista
  3. ihana sohva! Oon kateellinen ku itellä on vaan joku vanhemmilta saatu antiikin aikanen sohva :D

    http://elmiiran.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Haha niin meillekkin sellaista vihreää mokkasohvaa tarjottiin, mutta mielummin pistin omat rahat likoon ja ostin ihan uuden ja mieleisen :-D

      Poista
  4. Tosi hienoja ja hyödyllisiä juttuja oot löytänyt uuteen kotiin! Yhdyn kyllä tuohon edellisen kommentoijan mielipiteeseen tuosta sohvasta :D. Ja hei onnea uuteen kotiin! :)

    Written by Neea

    VastaaPoista
  5. Tosi ihania ostoksia! Rakastuin kyllä heti tuohon sohvaan, mattoon ja ensimmäisiin pussilakanoihin! Niin ja onnea uuteen kotiin!

    https://irannna.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paljon kiitoksia! :) Omastakin mielestä olen kyllä kivoja juttuja saanut osteltua meille ;-D

      Poista
  6. Toi sohva on tosi nätti ja mukavan näköinen! Oman asunnon sisustaminen on ihanaa ja itsekin löydän kokoajan kaikkea uutta tänne :)


    http://www.noraadler.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja olen kyllä ihan samaa mieltä tuosta sisustamisesta, maailman ihaninta puuhaa <3

      Poista