TIETOA KIRJOITTAJASTA

Moikka! Nimeni on Tiia-Maria ja olen 18 vuotta. Aloitin blogaamisen muistaakseni 2012 vuonna, jonka jälkeen minulla on ollut monta eri blogia. Tämän nykyisen blogin alotin 2015 vuoden syyskuussa ja olen sieltä asti postaillut aktiivisesti minun elämääni kuuluvista asioista.

Kerron nyt hieman elämästäni. Blogaamisen lisäksi harrastan ratsastusta, jota olen harrastanut neljä vuotiaasta saakka. Tänne blogin puolelle en kuitenkaan rakasta harrastustani tuo. Rakastan touhuta hevosten parissa, se on vaan mulle keino unohtaa kaikki murheet ja muut huolet. Olen myös hirveän kiinnostunut kauneudesta ja varsinkin meikkaamisesta. Rakastan meikata ja tehdä erilaisia meikkejä, vaikka en olekaan siinä kovin hyvä. :-D

Opiskelen tällä hetkellä ammattiopistossa kolmatta vuotta catering-alalla. Suuntaudun kokiksi ja 2017 keväällä olisi tarkoitus saada paperit käteen ja ammatti mukaan. Rakastan tehdä ruokaa ja leipoa. Varsinkin juustokakut ovat vallanneet sydämeni ja niitä leivon enemmän kuin mielellään. En usko, että kokkina tulen koskaan työskentelemään, sillä tämä ala ei ole sitä mitä oikeasti elämältäni haluaisin, mutta eihän kellekkään ruoanlaiton taidosta ole haittaa! :-D

Mun perheeseen kuuluu äiti, iskä, kaksi isosiskoa ja kolme kultaistanoutajaa sekä poikaystäväni Juuso. Asutaan Juuson kanssa yhdessä oikein mukavassa yksiössä, joka on meidän molempien eka oma koti!

Luonteeltani olen todella sosiaalinen, huolehtiva ja pirtsakka ihminen, Rakastan tutustua uusiin ihmisiin. Olen kaikkea muuta kuin hiljainen seinäruusu, nimittäin olen melkeimpä koko ajan jollain tapaa äänessä. Höpötän, hihitän, nauran, valitan, teen suulla joitain hassuja ääniä, rummutan lattiaa jaloilla. Olen siis oikeasti koko ajan jonkun riesana enkä ole melkein milloinkaan kokonaan vaiti. Olen sellainen ihminen, että jaan mielipiteitä. Jotkut tykkää ja toiset eivät siedä minua yhtään. Tykkään silti olla juuri se kuka olen.

Jos olet kiinnostunut enemmänkin minun arjestani ja touhuilustani lisää minut snapchatissa tiiamariaemilia tai lähetä minulle sähköpostia tiiamariaa@hotmail.com.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti